Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleymiş ama bronşit için kaç gündür antibiyotik içti iğne vuruldu yinede düşmemiş doktor dirençli diyor yaniGeçmiş olsun çok yüksek değil aslında 0-5 arasında olması lazım . Ciddi bir durum yok
Geçmiş olsun çok yüksek değil aslında 0-5 arasında olması lazım . Ciddi bir durum yok
Çok yüksek değil ama buna eşlik eden başka bulgular varsa ondan yatışınızı yapmış olabilir benim kızımda bir yaşında ondada crp geçen ay 13 çıkmıştı ama başka birşeyi yoktu sadece ateş vardı antibiyorik tedavisi ile bir haftada toparladı çok şükür tekrar kan verdiğimizde düşmüştü. Sizin hırıltı varsa bide dirençliyse enfeksiyon yatış yapmanız iyi olmuş geçmiş olsun bence tedavi altındayken yükselmezSelam kızlar oğlum bir haftadır grip iğne vuruldu antibiyotik içti geçmedi ateşi yükseldi doktor kan alınca crp yüksek ddi bide çok hırıltısi var diye hastaneye yatırdı ama ben şimdi sistemden baktım crp 10 çıkmış nasıl yüksek mi sizce yada yükselir mi bilgisi olan varmi
Geçmiş olsun çok yüksek değil aslında 0-5 arasında olması lazım . Ciddi bir durum yok
İnşallah ya bende öyle düşünüyorum doktor geldi baktı öksürük azaldı ztn hırıltısi için yani kötüye gitmiyor ama iyilesmiyorda diyor ateşi yok ama şuanÇok yüksek değil ama buna eşlik eden başka bulgular varsa ondan yatışınızı yapmış olabilir benim kızımda bir yaşında ondada crp geçen ay 13 çıkmıştı ama başka birşeyi yoktu sadece ateş vardı antibiyorik tedavisi ile bir haftada toparladı çok şükür tekrar kan verdiğimizde düşmüştü. Sizin hırıltı varsa bide dirençliyse enfeksiyon yatış yapmanız iyi olmuş geçmiş olsun bence tedavi altındayken yükselmez
Birkaç güne toparlar biraz zaman alıyor iyileşmeleri bünyelri zayıf mikropları yeni tanıyorlarKan değerleri konusunda hiçbir fikrim yok yani wbc 19. Çıkmış oda
İnşallah ya bende öyle düşünüyorum doktor geldi baktı öksürük azaldı ztn hırıltısi için yani kötüye gitmiyor ama iyilesmiyorda diyor ateşi yok ama şuan
Crp enfeksiyona bağlı yükseliyor bildiğim kadarıyla kuru dut kürü yapın icirin en iyi enfeksiyon aticilardanSelam kızlar oğlum bir haftadır grip iğne vuruldu antibiyotik içti geçmedi ateşi yükseldi doktor kan alınca crp yüksek ddi bide çok hırıltısi var diye hastaneye yatırdı ama ben şimdi sistemden baktım crp 10 çıkmış nasıl yüksek mi sizce yada yükselir mi bilgisi olan varmi
Wbc de enfeksiyondan dolayı yükselir bayağı yüksek maalesef o yüzden yatırmıştır , geçmiş olsunKan değerleri konusunda hiçbir fikrim yok yani wbc 19. Çıkmış oda yapiyomud ates
Evet sağolunWbc de enfeksiyondan dolayı yükselir bayağı yüksek maalesef o yüzden yatırmıştır , geçmiş olsun