• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yardımcı olur musunuz?

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.920
408
Bugün arkadaşımın düğünü için altın aldım ama açıkçası kutunun içine bakmamıştım.
Aklıma takıldı, benim bildiğim liraya takılı olur kurdele ama bu böyle.
Bunu deldirmem mi gerekiyor?

http://hizliresim.com/5RZpnR

Böylesini hiç görmedim . Çengeli iğnesinden , gelinliğe tuttursanız düşer mi ?

Böylesini hiç görmedim . Çengeli iğnesinden , gelinliğe tuttursanız düşer mi ?
Düşmek değil de ön tarafında kuyumcunun adı ve telefon numarası var, ben arkasından çektim bunu.

Şu an şüphe ettim altından, anlayan yok mu bayanlar?

Niye deldiriyorsun kenarında filteke var zaten ? Bu şekilde takabilirsiniz bazı altınlar böyle oluyor

Böylede takılıyor dert etmeyinnn bu şekilde takın sıkıntı yok :KK66:

Niye deldiriyorsun kenarında filteke var zaten ? Bu şekilde takabilirsiniz bazı altınlar böyle oluyor
Üzerinde telefon ve kuyumcu ismi var, ayıp olur diye düşündüm.
Çıkartıp direkt kutuda kurdelesiz versem nasıl olur?

Üzerinde telefon ve kuyumcu ismi var, ayıp olur diye düşündüm.
Çıkartıp direkt kutuda kurdelesiz versem nasıl olur?
Kutuların üstünde de numara ve kuyumcu adı oluyor yine de sen bilirsin sonuçta sen yazmadın onu yani bence ayıp olucak bişey yok tabi senin kararın :)

Oluuur size kalmış bir şey ama takı sırasına girmeyecek misiniz yani gelinin ya da damadın eline vermek onlar için sıkıntı olabilir o an :KK64:

Oluuur size kalmış bir şey ama takı sırasına girmeyecek misiniz yani gelinin ya da damadın eline vermek onlar için sıkıntı olabilir o an :KK64:
Yok daha çok masa masa gezecekler.
Yalnız yine de standart model olmasını tercih ederdim, biraz takıntılı olduğum için.
Bu konuda yapabileceğim bir şey yok mu?

Kutuların üstünde de numara ve kuyumcu adı oluyor yine de sen bilirsin sonuçta sen yazmadın onu yani bence ayıp olucak bişey yok tabi senin kararın :)
Genelde kutudan çıkartıp takıldığı için o problem yaratmıyor da, böylesi çok değişik geldi.

Böyle yarım altın yaptırmıştım ben kulpsuz olunca bozdururken değer kaybetmiyor. Ayrıca birçok Altının Kurdela sonda telefon ve kuyumcu adı yazar. Fiyatı yazmadığı sürece bunun ayıp olacak birşeyi yok. Böylece asın

Böyle yarım altın yaptırmıştım ben kulpsuz olunca bozdururken değer kaybetmiyor. Ayrıca birçok Altının Kurdela sonda telefon ve kuyumcu adı yazar. Fiyatı yazmadığı sürece bunun ayıp olacak birşeyi yok. Böylece asın

Benim dugunumde de boyle cok takildi. Hem bidaha karizma oluyor.
Teşekkür ederim.

gramlik altinlar var boyle hediyelik altin diye gecoyor sorun degil ama sadece 1 gram 80 lira civari. Siizinki buyuk duruyor ceyrek galiba ceyreklerde de var boyle sorun yapmayin. Bence takmayin kucaklayip operken eline verin

Back