Bir yardıma ihtiyacım var :))

wonder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
91
3
98
İstanbul
Kızlar merhaba oturma odası ve salonu bir arada kullanıyorum bir köşe koltuk bir tv ünitesi birde yemek masası tablo vs. şeklinde sade bir oda olmasını istiyorum ekstra bir misafir odam olmadığından koltuklarım çok kir beli eden leke tutan üzerindeki en ufak bir şeyi gösteren bir şey olmasın istiyorum ama bunun yanı sıra çokta koyu olmasın yani beyaz masa ve tv ünitesine uysun aklımdan geçen renk gri ama sizin tavsiyeleriniz neler acaba yada başka renk kombinlerinizede açığım teşekkür ederim şimdiden..

Ben de aynı şeyleri düşünerek yakın zamanda mobilya alışverişi yaptım. Tay tüyü kumaş kullanılmış koltuklar harika renkleri de her odaya uyumlu gri ,krem ,kahverenginin tonları var. Kir tutmuyor, ayrıca gri tonu ışığın vurduğu yere göre daha açık veya daha koyu olabiliyor. Şu deterjan kullanılmadan temizlik yapılan silikonvari krem rengi cam bezleriyle çabucak siliniyor, leke falan hiçbirşeyi kalmıyor üzerinde.arada bir bezi su dolu bi kaba sokup sıkmak üstündeki ufacık tozlardan bile arınmanın süper yolu. Yemek masaları pahalı ve çok sık kullanılmadığında bir köşede üzerinde vazo bekleyen aksesuar niteliğinden öteye gitmeyebiliyor. Akıllı sehpa aldım. Açılınca kocaman yemek masası oluyor. Kazanınca da engin orta sehpa. En uygun ve şık olan yemek masası 900 ₺ iken akıllı sehpam 300 ₺ ve yemek masasından çok çok daha kullanışlı.zaten mutfağımda spor tarzda günlük kullandığım masam olduğundan belki de ihtiyaç duymadım yemek masasına.

Ben de aynı şeyleri düşünerek yakın zamanda mobilya alışverişi yaptım. Tay tüyü kumaş kullanılmış koltuklar harika renkleri de her odaya uyumlu gri ,krem ,kahverenginin tonları var. Kir tutmuyor, ayrıca gri tonu ışığın vurduğu yere göre daha açık veya daha koyu olabiliyor. Şu deterjan kullanılmadan temizlik yapılan silikonvari krem rengi cam bezleriyle çabucak siliniyor, leke falan hiçbirşeyi kalmıyor üzerinde.arada bir bezi su dolu bi kaba sokup sıkmak üstündeki ufacık tozlardan bile arınmanın süper yolu. Yemek masaları pahalı ve çok sık kullanılmadığında bir köşede üzerinde vazo bekleyen aksesuar niteliğinden öteye gitmeyebiliyor. Akıllı sehpa aldım. Açılınca kocaman yemek masası oluyor. Kazanınca da engin orta sehpa. En uygun ve şık olan yemek masası 900 ₺ iken akıllı sehpam 300 ₺ ve yemek masasından çok çok daha kullanışlı.zaten mutfağımda spor tarzda günlük kullandığım masam olduğundan belki de ihtiyaç duymadım yemek masasına.

Benimde akıllı sehpam var canım ama sandalye olayını nasıl hallediyorsun ben de menunum ama sandalyeleri içinde masa istiyorum açıkçası tay tüyüne hemen bakıyorum bu arada çok teşekkür ederim ..

Mutfak masamın sandalyeleri puf düz oturaklardan onları 2 dk da getiriveriyorum zaten koltuklarımın önünde takıma uydurduğum ayaklarımızı uzatmak için aldığımız yine aynı şekilde tay tüyü kumaşla kaplı uzun puf vardı, onu koyuyorum.Olmadı balkonda kullandığım sandalyeleri ekliyorum.2 masaya da yetiyor. Aslında şık taburelerden almayı planlamıştım. Fırsat olmadı bi de rahat hoşuma giden şık birşey denk gelmedi. En kötü ihtimal mutfaktaki puflardan yada oturma odamdaki ayak uzattığım puftan alırım yaptırırım. çok aman aman yemekli misafirim de olmadığı için acele etmedim. Tabureleri de alırım sonra kullanılmaz öyle bi kenarda yer kaplar diye de kararsız kalmıştım. Senin yerinde olsam bi kaç tane puf alırım.pufun birini hole koyar ayakkabımı giyerken oturmak için kullanırım veya yatak ayakucuna koyarım. Salondaki puf un altı bazalı açılıyor. Tavsiye ederim çok kullanışlı.mutfaktaki zaten takımın parçası.

Back
X