Bir yardim destek ..

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Canlar, açıktan lisans veya önlisans bir bölüm yazacağım. Sosyoloji, adalet veya edebiyat düşünüyorum. Ancak kafam karışık. Sosyoloji benim kendi meslegimle yakin, ancak bana iş vs. Konusunda kendi bölümümden baska bir şey katmaz. Edebiyat seviyorum ancak ayri bi ilgim yok.
Adalet deseniz, dgs ile daha sonra zor olabilir önlisans olarak birakmak istemiyorum. Var mi bi öneriniz
Başka aof bolum onerilerinize de açığım ancak iktisat isletme maliye bana gore değil gibi. Hic ilgimi cekmedi iibf

Iibfden istemiyorsan bence de sosyoloji cunku edebiyat hem cok zor bir bolum hem de artik herkes edebiyata yuklendi. Adalettte de herkesin avuntusu dgs olmus ama keske insanlarin anlattigi gibi oyle dgsyle hukuga gecersin de avukat olursun demeleri kadar kolay olsaydi hersey simdi herkes adalet okuyup hukuga gecerdi yani ben de bu yuzdencok cektim o yuzden okudugun bolum herseyden onemli ve onun yaninda kendini de gelistirmen lazim o dort yil boyunca tabi :)

Baska düşüncesi olan yok mu hanimlar?? Diger yazanlara da teşekkür ederim.

Edebiyata ilginiz varsa kitap okusaydiniz buraya neden geldiniz diye sordum demişti bi Prof. Bölüme başladığımız gün. . Onu hatırladım. . Mesleğini seviyorsan onu destekleyecek bölümleri araştır derim. . Edeb. Çok tavsiye edemem..

Edebiyat okuma, atanamadıkları gibi herkes edebiyat okuyor artık.
Adalette de herkes dgsye güveniyor ama kazanan sayısı pek az.

BN kamu yönetimi bitirdim cnm bi arastir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…