Bir yanlış yüzünden bitirmeli miydim?

Siz herkesi hemen silen biri degilsiniz bunun işlemediği kişiler var örnek sevgiliniz gibi.bu durumu yalan soyledi diye küçültüyorsunuz .aldatmadir bu bana gore .ne diye eski sevgiliyle konusursun ki 1 küsür ay. Onunla ilgilenmek derdini dinlemek halletmek vs ona mi kalmis.Bu bana biraz hosuna gittigi icin devam etmis gibi geldi konusmaya. Zira en basitinden numarasini engellerdi. Yok ayrildim falan yazmalar neymis üzülüyormuş. Kendinizi kandirmayin bu konuda kirmizi cizgilerim var demeyin. Gayet sineye cekmissiniz.

Uzun bir süre sevgilinizle uzak kalın. Bakalım bu süre boyunca başka işler peşinde mi koşacak yoksa sizin peşinizden mi. Bazı insanların akıllanması için yaptığı hataların farkına varmaları gerekir ve ben her insanın ikinci şansı hakettiğini düşünüyorum bir kez yapan bir daha yapar diyorlar ama ilkinin acısıyla sizi tekrar kaybetme korkusuyla birdaha böyle şeylere kalkışmayadabilir

Basit wattpad hikayesi gibi bu ne. İntihar etmeler özel doktorlar vs ben pek inanamadım. Ya konu sahibinin senaryosunu okuduk ya da sevgili kişisi kötü bir yalancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…