- 19 Mayıs 2020
- 46.617
- 208.801
- 548
- Konu Sahibi nonickironick
-
Sevgilinizin de haberi yoktu?Hanımefendi size yalan söylemek için en ufak bir nedenim yok. 1 sene boyunca söylenmedi. Kalp pilini mi çıkartıp takıyorsunuz ne demek saklanamaz algılayamadım
hasta olan kısıden oturu saklanamaz ozellıkle dıkkat etmesı gereken seyler var cunku saklanırsa hasta dıkkat edemez ve hayatı tehlıkeye gırerBen de neden saklanamayacağını algılamaya çalışıyorum
evet yoktu, ailesi ve doktoru biliyordu. kalbindeki tek sorun pil olması değil, bu yüzden aldığı ilaçları sorgulamıyorduSevgilinizin de haberi yoktu?
işte anlamadığınız nokta zaten bunları yapması için farklı bir kalp hastalığı daha olduğu. pil olduğunu düşündürecek bir farklılık yoktu. o kalp kapakçığı dar diye aldığını düşünüyor ve doktorun söylediklerini harfiyen yerine getiriyorduhasta olan kısıden oturu saklanamaz ozellıkle dıkkat etmesı gereken seyler var cunku saklanırsa hasta dıkkat edemez ve hayatı tehlıkeye gırer
İşte bak bu yalan. Kalp pili olan birinden saklama gibi birşey yok. Saklasalar bile, belli yaşa geldiğinde sevgilin, yav bana neler oluyor diye bir doktora giderdi. Rahime spiral takmak gibi birşey değil. Saklasalar bile, annesinin bir sinirle evden kovma lüksü yok. Bu insanlar düzenli ilaç kullanmak zorunda ve bu ilaçlar gizli verilmeli eğer hastadan hastalığı saklanıyorsa. Yani annesi bile bile bir sinirle evden kovamazdı çünkü hastalığını bilmeyen çocuğu ilaç almazdı. Hayatını riske girerdi. Anlatabiliyor muyum?evet yoktu, ailesi ve doktoru biliyordu. kalbindeki tek sorun pil olması değil, bu yüzden aldığı ilaçları sorgulamıyordu
Küfürbaz olmak zor biriyim diye açıklanamaz. İnsanlardan saygı bekleyip saygısızlığın en büyüğünü yapıyorsunuz onlara.Zor biri olduğumu zaten yazıda belirtmiştim, birinin sizi kandırdığını düşündüğünüzde siz daha olgun tepki veriyorsanız takdir ederim. Ben henüz o olgunluğa erişemedim haklısınız
gercekten tum ıyı nıyetımle yazıyorum ınanın lutfen asıl sız bana ınanınevet yoktu, ailesi ve doktoru biliyordu. kalbindeki tek sorun pil olması değil, bu yüzden aldığı ilaçları sorgulamıyordu
Anlıyorum size ancak şu kısım sanırım net değil kendisinin özel doktorları var ve bir şey olduğunda onlarla iletişime geçiyor. Onlara güveniyor. Ayrıca bu yıllar yılı saklı tutulan bir durum değil, 1 sene gizlenmiş. Ama neden ispat etmeye çalışıyorum şu an onu bilmiyorum, sanırım genel anlamda gerildim. Kusura bakmayın, dediğiniz gibidir diyelimİşte bak bu yalan. Kalp pili olan birinden saklama gibi birşey yok. Saklasalar bile, belli yaşa geldiğinde sevgilin, yav bana neler oluyor diye bir doktora giderdi. Rahime spiral takmak gibi birşey değil. Saklasalar bile, annesinin bir sinirle evden kovma lüksü yok. Bu insanlar düzenli ilaç kullanmak zorunda ve bu ilaçlar gizli verilmeli eğer hastadan hastalığı saklanıyorsa. Yani annesi bile bile bir sinirle evden kovamazdı çünkü hastalığını bilmeyen çocuğu ilaç almazdı. Hayatını riske girerdi. Anlatabiliyor muyum?
Şimdi o özür kıyametle kızı havaya kaldıran aile, evlenince o kıza gık dedirtmeyecek.gercekten tum ıyı nıyetımle yazıyorum ınanın lutfen asıl sız bana ınanın
kalp hastalıgı oldugunu bılıyordu ama pıl oldugunu bılmıyordu aılesı sakladı dıyorsunuz
aılesı nıye saklasın koca adamdan sız kucuk cocuk degılsınız , bı kapasıtenız var algılayabılırsınız muhakeme yetenegınız var neden saklansın ?
hele boyle bırsey
zaten hastalıgı oldugunu bılıyormus ? bu nıye saklansın
demagojı yapıyorlar
hele aılesının boyle bır konuda sızınle gorusmesı cok cok yanlıs ve garıp
bence bulmuslar sızı kacırmak ıstemıyorlar el bırlıgıyle bu kızı ıstedıgımız gıbı yonlendırıp yonetıyoruz bıze boylesı lazım demısler aıle o yuzden ozurler dılıyor evden kovduk dıyor gozunuzu korkutuyorlar ıntıhar edecek ölecek hasta bılmıyordu falan dıye
sacmalık otesı cunku
bakın hıc bırımıze mantıklı gelmedıgı gıbı ısrarla sıze anlatmaya calısıyoruz bu ıslerın boyle olmayacagını
nscckts derin bır nefes alırişte anlamadığınız nokta zaten bunları yapması için farklı bir kalp hastalığı daha olduğu. pil olduğunu düşündürecek bir farklılık yoktu. o kalp kapakçığı dar diye aldığını düşünüyor ve doktorun söylediklerini harfiyen yerine getiriyordu
sağ olungercekten tum ıyı nıyetımle yazıyorum ınanın lutfen asıl sız bana ınanın
kalp hastalıgı oldugunu bılıyordu ama pıl oldugunu bılmıyordu aılesı sakladı dıyorsunuz
aılesı nıye saklasın koca adamdan sız kucuk cocuk degılsınız , bı kapasıtenız var algılayabılırsınız muhakeme yetenegınız var neden saklansın ?
hele boyle bırsey
zaten hastalıgı oldugunu bılıyormus ? bu nıye saklansın
demagojı yapıyorlar
hele aılesının boyle bır konuda sızınle gorusmesı cok cok yanlıs ve garıp
bence bulmuslar sızı kacırmak ıstemıyorlar el bırlıgıyle bu kızı ıstedıgımız gıbı yonlendırıp yonetıyoruz bıze boylesı lazım demısler aıle o yuzden ozurler dılıyor evden kovduk dıyor gozunuzu korkutuyorlar ıntıhar edecek ölecek hasta bılmıyordu falan dıye
sacmalık otesı cunku
bakın hıc bırımıze mantıklı gelmedıgı gıbı ısrarla sıze anlatmaya calısıyoruz bu ıslerın boyle olmayacagını
Anası evden kovmuştu ama? Kimse ulaşamıyordu hani, sen ulaşıyordun bir tek? Ailesi doktorlar ile ulaştırdı öyle bişey olsa, sana müdanaa etmezdi kimse.Anlıyorum size ancak şu kısım sanırım net değil kendisinin özel doktorları var ve bir şey olduğunda onlarla iletişime geçiyor. Onlara güveniyor. Ayrıca bu yıllar yılı saklı tutulan bir durum değil, 1 sene gizlenmiş. Ama neden ispat etmeye çalışıyorum şu an onu bilmiyorum, sanırım genel anlamda gerildim. Kusura bakmayın, dediğiniz gibidir diyelim
dediğiniz gibi bir durum olursa yıllar sonra buraya yazarım:)Şimdi o özür kıyametle kızı havaya kaldıran aile, evlenince o kıza gık dedirtmeyecek.
baksanıza tam bu tarz aılelerın ısteyecegı gelın adayı :) bunu anladıgında yıpranmıs ve yorgun olacak bırcok konu sahıbı gıbı yıne gelıp konu acıp haklıymıssınız kızlar dıyecek ve bızde bız demıstık hıc bırsey ııcn gec degıl sımdı hayatını kurtar dıyecegız ama bızı yıne dınlemeyecek ...Şimdi o özür kıyametle kızı havaya kaldıran aile, evlenince o kıza gık dedirtmeyecek.
İnşallah yazmazsın.dediğiniz gibi bir durum olursa yıllar sonra buraya yazarım:)
Bunun palavra oldugunu dusunup de erkek arkadasinin intihar edecegine inanmak?Bir kadın olarak okuduğunuzda anlıyorsunuz yazılanların palavra olduğunu sadece konuşmak için konu olduğunu.
Aman uyandırma. Kaynanasının prensesi o şu an. @Oliviaa bu o anlattığın şey gibi.baksanıza tam bu tarz aılelerın ısteyecegı gelın adayı :) bunu anladıgında yıpranmıs ve yorgun olacak bırcok konu sahıbı gıbı yıne gelıp konu acıp haklıymıssınız kızlar dıyecek ve bızde bız demıstık hıc bırsey ııcn gec degıl sımdı hayatını kurtar dıyecegız ama bızı yıne dınlemeyecek ...
alıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?