Sunilka Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2020 168 62 13 8 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sunilka #1 Merhaba Bana yardımcı olabilecek biri var umarım.Ayarlar da tam olarak bulamadım. Beni takıntı yapmış özel mesjalar ve gönderilerime yaptığı yorumlarla çok rahatsız eden bir üye var. yönetime şikayet ettim ama onlar da yoğun olmalılar. engellemek iatiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım Yetişkin (hem de aanırım anne olan) bir kişiye daha kabalaşmadan ne denebilir bilmiyorum. Sanırım rahatsız yol gösterecek biri var mı
Merhaba Bana yardımcı olabilecek biri var umarım.Ayarlar da tam olarak bulamadım. Beni takıntı yapmış özel mesjalar ve gönderilerime yaptığı yorumlarla çok rahatsız eden bir üye var. yönetime şikayet ettim ama onlar da yoğun olmalılar. engellemek iatiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım Yetişkin (hem de aanırım anne olan) bir kişiye daha kabalaşmadan ne denebilir bilmiyorum. Sanırım rahatsız yol gösterecek biri var mı
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.863 1 47.994 748 8 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sunilka #2 engelleyemezsiniz,yalnızca görmezden gelebilirsiniz. Olumlu oy 4 Olumsuz oy En iyi cevap
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.863 1 47.994 748 8 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sunilka #3 Sunilka .!.: Bana mesaj atmaya devam ediyor ya da gelip emoji filan bırakıyor görmezden gelde bunları görüyorum galiba di mi Genişletmek için tıkla... ilk siz mi mesaj atmıştınız? mesaj alma seçeneğini kapatabilirsiniz diye biliyorum. göz ardı edince yorumlarını görmezsiniz ama size emoji bırakırsa görürsünüz :) Olumlu oy 1 Olumsuz oy
Sunilka .!.: Bana mesaj atmaya devam ediyor ya da gelip emoji filan bırakıyor görmezden gelde bunları görüyorum galiba di mi Genişletmek için tıkla... ilk siz mi mesaj atmıştınız? mesaj alma seçeneğini kapatabilirsiniz diye biliyorum. göz ardı edince yorumlarını görmezsiniz ama size emoji bırakırsa görürsünüz :)
CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye. Turkophile Yönetici Administrator 14 Kasım 2001 234.105 3 1.888 1.548 8 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sunilka #4 Üye nin profil sayfasında göz ardı et butonuna basarak görmezden gelebilirsiniz. Olumlu oy 0 Olumsuz oy