- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
Okudum Allah kabul etsinOkudum, Rabbim kabul etsin.
Benim dilegim sikintilarimin gecmesi, huzur ve dualarimin hayirlisiyla kabulü.
Benim duam hayırlısıyla miras işlemi halledilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Allah kabul etsinOkudum, Rabbim kabul etsin.
Benim dilegim sikintilarimin gecmesi, huzur ve dualarimin hayirlisiyla kabulü.
Okudum Allah kabul etsin
Benim duam hayırlısıyla miras işlemi halledilsin
Okudum tez vakitte gönlunüzden geçeblere kavuşursunuz umarım.Okudum, Rabbim tez zamanda kabul etsin.
Benim duam; sikintilarimin bitmesi, kalbimin ferahlamasi ve gonlume gore biriyle evlenmek
Size fatiha okudum benim dileğim kanser hastasi olan babam sifa bulsunOkudum tez vakitte gönlunüzden geçeblere kavuşursunuz umarım.
Benim niyetim tez vakitte kolaylıkla gönlümdeki niyetime kavuşmak
Bol bol ya şafi okuyun Fetih süresi okuyun. İnşallah bende okuyacağım sizin için. Rabbim şifa versin babanıza ve tüm hastalara...Size fatiha okudum benim dileğim kanser hastasi olan babam sifa bulsun
Üstteki ve alta yorum yazacak için ve konuyu açan için 3 Fatiha okudum. Rabbim ne muradınız ne isteğiniz varsa hayırlara çevirerek versin. Onun her şeye gücü yeter. Kuvvet ve kudret sahibi. Alemlerin rabbi Allah'a hamd olsun...
okudum, Rabbim sikintilarinizi gidersin, kalbinizi ferahlatsin.Okudum amin amin amin . Allah'ım kabul etsin duanızı.
Benimde sıkıntılarım var. Nolur dua edin Rabbim feraha kavuştursun,içimi ferahlatsın
Okudum. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin dualarınızı kabul etsin inşallahokudum, Rabbim sikintilarinizi gidersin, kalbinizi ferahlatsin.
Benim duam; sikintilarimdan kurtulmak, kalbimdeki dualarimin kabulü
Okudum, Rabbim kabul etsin.Okudum. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin dualarınızı kabul etsin inşallah
Duam; rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, başkalarına boyun eğdirmesin, hayırlı işler nasip etsin inşallah
Okudum, Allah kabul etsin, Allah Es-Selam ismiyle selamete kavuşturup ferahlık versinOkudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam; uzerimdeki agirligin, sikintinin kalkip, kalbimin ferahlamasi ve kalbimden gecen dualarimin kabulü
Okudum inşallah hayırlısıyla kavusursunuz benim duam kanser hastasi babamın şifa bulmasi
Okudum Allah kabul etsinOkudum, Rabbim şifa versin, uzun, hayirli, saglikli ömür versin
Benim duam; sikintilarimdan kurtulmak, uzerimdeki agirligin kalkmasi
Okudum Allah kabul etsin. sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimOkudum Allah kabul etsin
Benim duam bebeğimin kalp atışlarını inşallah sağlıkla duymak
AminOkudum Allah kabul etsin. sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Benim duam gönlüme göre güzel hayırlı bir ev alabilmeyi kolaylıkla helal yoldan nasip etsin yüce Rabbim . Ve göz aydınlığı hayırlı bir eş göz aydınlığı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim amin
Amin bende size dua ettim sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallahAmin
Sizin için dua ettim
Ben de eşimin borçlarının tez zamanda temizlenip, sabit gelirli bol kazançlı işi olmasının, benim de sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçirip sağlıklı bir çocuğum olmasını diliyorum Allahtan dua edin
Allah mekanlarını cennet okusun Fatiha okudum ikisine de cennet bahcelerinde ailecek buluşursunuz inşallah ,Amin bende size dua ettim sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah
Bende genç yaşta vefat eden anneciğim ve hasrete dayanamayan vefat eden dedem için dua istiyorum Allah yerlerini cennet etsin , sevaplarını kabul etsin gunahlarını affetsin mekanları cennet olsun inşallah amin amin bir Fatiha da okursanız onlar için bu mübarek gece çok mutlu olurum Allah razı olsun