amin canım
ben de senin için okudum
Allah hayırlı yuvalar nasip etsin tüm isteyenlere
sevenleri de kavuştursun inşallah
AMİN canım,ben de senin için okudum.Allah kabul etsin.
Ben hepinize ayrı ayrı okudum. Dur kendime de okuyayım dedim. bir tane de fazladan okumuşum. :) dört kişiymişiz beş kere okudum. ve ağzımdan bir den şu dua çıktı; RABBİM, KARAMELLİ_KEK, MELİDİA, ASLI KULLARININ VE BENİM GÜNAHLARIMIZI AFFEDESİN. GÖNÜLLERİMİZİN MURADINI VERESİN.bugün karamelli kek, gülümsün, sen, ben duada yarışıyoruz maşallah
hepimiz için ayrı ayrı okudum
niyetlerimiz dileklerimiz benzer zaten :)
Rabbim kabul eylesin
Ben hepinize ayrı ayrı okudum. Dur kendime de okuyayım dedim. bir tane de fazladan okumuşum. :) dört kişiymişiz beş kere okudum. ve ağzımdan bir den şu dua çıktı; RABBİM, KARAMELLİ_KEK, MELİDİA, ASLI KULLARININ VE BENİM GÜNAHLARIMIZI AFFEDESİN. GÖNÜLLERİMİZİN MURADINI VERESİN.
otomatik böyle bir dua çıktı. Rabbim affetsin bizi... AMİİİİİİİİİİNNN
melidia senin için okudum...
melidia senin için okudum
Melidia'm, okudum ve de çok içten dua ettim sana. İnşallah kabul buyurur Rabbim!canım benim ben de sana okudum
Allah kabul etsin korusun seni
Melidia'm, okudum ve de çok içten dua ettim sana. İnşallah kabul buyurur Rabbim!
amin canım benim
tatlı kardeşim benim
ben de hep sana dua ediyorum inan
herşey güzel gönlün gibi güzel olsun
hayatın gül bahçelerinde geçsin inşallah
melidia senin için okudum, herşey kalbindeki gibi olsun
melidia senin için okudum,Allah gönlündekini nasip etsin.
Melidia kuzum bak burada da buldum seni.Senin için 3 kulhuvallah , bir elham okudum, Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlünün muradını versin inşallah.ben de sana okudum canım benim
Allah kabul etsin
ben de sana okudum canım benim
Allah kabul etsin
Melidia kuzum bak burada da buldum seni.Senin için 3 kulhuvallah , bir elham okudum, Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlünün muradını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?