BİR ÜSTTEKİ ÜYENİN DİLEĞİNİN KABULÜ İÇİN HACET DUASI

Mathildamae

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
1.287
1.298
37
Kizlar merhaba , bir üstteki üyenin dileğinin kabulü için 7 şer kez aşağıdaki hacet duasının türkçesini ya da arapçasını okuyalım. Benim dileğim sevdiğim ile çok mutlu huzurlu bir yuvamın olması, hayırlı evlat sahibi olmak sağlıkla ailemle o günleri görebilmek ..Inşallah Rabbim dileklerimizi hayırlısı ile versin. Amin.

Hacet Duası
Hacet Duası Okunuşu:

“Lâ ilâhe illallahül-halimül-kerimü. Sübhânellahi Rabbil-‘arşil-‘azîm. El-Hamdü lillahi Rabbil-‘âlemîn. Es’elüke mûcibâti rahmetike. Ve’azâime mağfiretike. Vel-ganîmete min külli birrin. Ves-selâmete min külli ismin. Lâ teda’lî zenben illâ gafertehü. Ve lâ hemmen illâ ferrectehü. Ve lâ hâceten hiye leke ridan illâ kadaytehâ yâ erhamer-Râhimîn.”

Hacet Duasının Türkçe Anlamı:
“Halim ve Kerim olan Allah’tan başka hiçbir ilah yoktur. Büyük Arş’ın Rabbi Allah, noksanlıklardan münezzehtir. Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur. Senden rahmetinin gereği olan şeyleri istiyorum. Yine mağfiretinin çeşitlerini, her iyilikten elde edinmeyi ve her günahtan selameti de senden isterim. Bağışlamadığın bir günah ve gidermediğin bir üzüntü bende bırakma. Rızana uygun olan benim dilek ve hacetimi de yerine getir, ey merhamet edenlerin en merhametlisi.”

Ben sana okudum arkadasım.allah kabul etsın.hayırlı esler saglıklı evlatlar nasıp eylesınaılenle beraber mutlu ve huzurlu ol inş.bende evlat hasretını cekenlerdenım.banada dua edersenız sevınırım.ıyı aksamlar

Katılan yok mu ? Efenaz arkadaşımıza hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına alması için dua edelim

Tez zamanda Hayırlı bir evlat için okudum size. Rabbim kabul etsin.
Kalp huzuru için dua bekliyorum ben de...

Tez zamanda Hayırlı bir evlat için okudum size. Rabbim kabul etsin.
Kalp huzuru için dua bekliyorum ben de...
İkiniz içinde okudum rabbin dualarınızı kabul etsin. Benim gönlümdeki içinde dua edermisiniz?

merhaba hayırlı günler lütfen banada dua edin 12 haftalık gebeyim bu hafta sonu tarama testine gireceğim bebeğim sağlıklı doğsun sağlıkla kucağıma alayım test sonuçları iyi gelsin diye dua eder misiniz hepinizden allah razı olsun ismim yeliz

Merhabalar, , tüm test sonuclarinız iyi gelsin , kolay, mutlu bir hamilelik süreci geçirin , sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah analı babalı büyüsün şanslı olsun hayatta aminn

Sizin için okudum inşallah Allah kabul ederse. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Benim de tek istediğim kendim ve ailem için fiziksel ve ruhsal sağlık

amin sizinde ne muradınız varsa versin Allahım
Sizin için okudum inşallah Allah kabul ederse. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Benim de tek istediğim kendim ve ailem için fiziksel ve ruhsal sağlık
Allah Kabul etsin arkdasım seninde inş güzel rabbim manevi anlamdan huzura kavuşursun fiziksel anlamda da rabbim Ya şafi ismi ile şifa versin

@beyazmelek7777

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…