C crosword Nirvana Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 1.107 329 648 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi crosword #1 Kızlar dun adet gunumde gebelik testi yaptım yaklasık 3 saat sonra silik ikinci çizgi gordum.bugun tekrar yaptıgımda tek cizgi cıktı maalesef.ben 24 gunde 1 adet olurum.hamile olma ihtimalim car mı ki.
Kızlar dun adet gunumde gebelik testi yaptım yaklasık 3 saat sonra silik ikinci çizgi gordum.bugun tekrar yaptıgımda tek cizgi cıktı maalesef.ben 24 gunde 1 adet olurum.hamile olma ihtimalim car mı ki.
C crosword Nirvana Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 1.107 329 648 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi crosword #2 Bu arada yumurtalarımda kıpırtı gerilme hissi yasıyorum yogun olarak.gecen hafta da 1 damla acık kırmızı kan geldi
Bu arada yumurtalarımda kıpırtı gerilme hissi yasıyorum yogun olarak.gecen hafta da 1 damla acık kırmızı kan geldi
M meyremasin Guru Kayıtlı Üye 18 Kasım 2012 2.127 1.230 333 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi crosword #3 crosword .!.: Bu arada yumurtalarımda kıpırtı gerilme hissi yasıyorum yogun olarak.gecen hafta da 1 damla acık kırmızı kan geldi Genişletmek için tıkla... Kan vermeden emin olamazsn canm madem biri silik cikti bi ihtimal olabilir sen yine yap sabah ilk idrarla mi yaptın bide ikisinide? O da farkediyor
crosword .!.: Bu arada yumurtalarımda kıpırtı gerilme hissi yasıyorum yogun olarak.gecen hafta da 1 damla acık kırmızı kan geldi Genişletmek için tıkla... Kan vermeden emin olamazsn canm madem biri silik cikti bi ihtimal olabilir sen yine yap sabah ilk idrarla mi yaptın bide ikisinide? O da farkediyor
C crosword Nirvana Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 1.107 329 648 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi crosword #4 gizlibilgi .!.: Kan vermeden emin olamazsn canm madem biri silik cikti bi ihtimal olabilir sen yine yap sabah ilk idrarla mi yaptın bide ikisinide? O da farkediyor Genişletmek için tıkla... Evet canım. sabah ilk idrar.pazartesi vercem kan.cok ümitli degilim ama.bu kıpırtılar ve cekmeler acaba mı dedirtiyo
gizlibilgi .!.: Kan vermeden emin olamazsn canm madem biri silik cikti bi ihtimal olabilir sen yine yap sabah ilk idrarla mi yaptın bide ikisinide? O da farkediyor Genişletmek için tıkla... Evet canım. sabah ilk idrar.pazartesi vercem kan.cok ümitli degilim ama.bu kıpırtılar ve cekmeler acaba mı dedirtiyo