Bir umut ariyorum ne olur biseyler soyleyin bayanlar

Benim bebegimin bobrekleri ve mesanesi olmadigi icin yapilamiyor yani yapsalarda bebek iseyemedigi icin bir anlami yokmus yapilmasinin

Benim bebegimin bobrekleri ve mesanesi olmadigi icin yapilamiyor yani yapsalarda bebek iseyemedigi icin bir anlami yokmus yapilmasinin
Doktorlar daha iyi bilir ama su olmayınca diğer organlarıda büyüyemezki çok üzücü Allah sabrını versin rabbimin mucizeleri sonsuz annesinin mucizesi olsun inşallah

şuan tuvaletini yapamadan nasıl duruyor göbek bağıylamı atıyor acaba hani arkadaşım dediği gibi bi şekilde o toksinleri atıyorsa su için bali bişey yapsalar

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm insallah sizin icin iyi olur hersey hangi sehirdesiniz tip bilgim yok ama suyunuz yoksa nasil hareket ediyor dayanamaz ki. Ben olsam sonuna kadar beklerdim hareket ediyormuş kıyamazdım dualarım sizinle

Cok tesekkur ederim hareketleri var sukur ama bugun iraz fazla hareket etse yarin daha az yok gibi yani gucu kalmiyo tabi diger hamileliklerimdeki kadar hareketi yok kisitli

şuan tuvaletini yapamadan nasıl duruyor göbek bağıylamı atıyor acaba hani arkadaşım dediği gibi bi şekilde o toksinleri atıyorsa su için bali bişey yapsalar
Ilk suyunun azaldigini ogrendigimde 450 gramdi 1 hafta sonra 750 gram oldu sanirim icip iseyemedigi icin sisti biraz bebegim mesela suan 29.haftamdayim 1.200 grm ama aslinda gelisim geriligi basladi iki hafta geriden gelmeye basladi sanirim su icinde kaldi bilemiyorumki

ya şurada oturup ağlayasım geldi inanki

Kalbin ne kadar temiz ki derdimle dertleniyosun Allah sana ve kimseye gostermesin boyle sikintilar ins.
aminn inşallah okuduğumdan beridir aklımdan çıkmıyorsunuzki profilinizede baktım heryere yazıp bi umut aramışsınız karnımda ölürse nasıl anlarım konusunu açmanız falan mahvetti beni Rabbim korusun sizide bebeğinizide inşallah sizi hiç unutmayacağım bana anneliğin ne demek olduğunu öğrettiniz Allah sizden razı olsun inşallah evladınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın

Ayy canim benim estafirullah ben ne ogretebilirim ki zaten o can rahme dusunce anne oluyosun sen, cok konu actim haklisin bi tek burda degil her sosyal platformda bi care bi cevap aradim ama anladimki verende Allah alanda ne gelirse ondan raziyim artik yalnizca ben ellerimle oglumu öldürmedim ya en buyuk vicdan rahatligim bu dogum ölse bile ben vicdanen de olsa huzurlu olacagim arkada iki oglum daha var onlara bisey olmasin rabbim onlardan cikarmasin ins.

amin inşallah canım benim sen çok güçlü bi kadınsın Rabbim korusun sizi inşallah dualarımdasın

doktorlar yapabilecek hiçbirşey olmadıpınımı söylediler çünkü bazen anne karnında ameliyat olan bebekler duydum bu gibi hiçbir ihtimal yokmu kardeşim

doktorlar yapabilecek hiçbirşey olmadıpınımı söylediler çünkü bazen anne karnında ameliyat olan bebekler duydum bu gibi hiçbir ihtimal yokmu kardeşim
Malesef bobrekler hic gelismedigi icin ve mesane tamamen hic olmadigi icin bisey yapamiyolar zaten bagirsaktaki tikaniklikta daha dun gittim tekrar biraz ilerlemis dediler suyumda yok asil ölüm sebebi cigerlerinin gelisemedigi icin dogunca nefes alamayacakmis bu yuzdenmis ayrica tek arter ven varmis kordon damari yani 3 olmaliyken 2 imis boyle seyler iste hakkimizda hayirlisi artik bekliyoruz

Allah Allaah hikmetinden sual olunmaz Ya Rabbim ne diyeyim Mevlam neyler ne eylerse güzel eyler Buda bi başka imtihanmış Rabbim müjdeyle muvaffak kılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…