• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Ülkenin Genelkurmay Başkanına Müebbet Hapis

Ulytau

Arrivederci.
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.536
3.713
448
Eski Genelkurmay Başkanı İlker BAŞBUĞ'a terörist tanıklığıyla müebbet hapis..

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bu duruma yorumlarınızı alabilir miyim hanımlar ?

Bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum ama çok üzülüyorum, Ailelerin, halkın alınmadığı kapalı bir mahkemede verilen adalete sığmayan mahkeme kararları!!! Masum insanların hücrelerde yapayalnız yılları geçecek :((( Allahım yaımcıları olsun... içim sızlıyor, elimizdense bişey gelmiyor....

O kadar içim sızlıyor ki en cokta İlker Başbuğ'a.
Adamın rutbelerini tek nefeste söyleyemeyecek insancıklar burada gelmiş 'ohh beter olsun darbeciler, terorıstler, asmak lazım bunları' diyebiliyor. Sen kimsin be? Cahil. Tırnaklarıyla kazıya kazıya harbiyeden yetişmiş, vatanı için terorıstlere karsı mucadele vermiş, koskoca TSK nın başına gelmiş adamı sen nasıl bu kadar haysiyetsizleştirebiliyorsun?
2 Allah bir namaz diyerek dindar kesimi kendi tarafına cekmis, Türkiyenin basına gecmiş o faşisti başlarına padişah etmişler ne dese hüloooğğğğ.

Kaldıramıyorum, içim almıyor. Vatana böyle hizmet eden bir insanı suclayabilecek ne delil var elinde?
Delil yok.
Sadece pkk lı 2 teröristin tanıklığı mı yani?

Umarım konusulanlar doğru değildir.
Umarım bu komplolar aponun cıkarılabilmesini kolaylastırmak için değildir.
Umarım af cıkarıp 2sini de cıkarttıktan sonra ikisi de terör sucu basbuğ cıkarsa apo da cıkar demeye zemin hazırlanmıyordur.

Öyle doluyum ki sayfalarca konusabilirim.

Zamanında bi başbakan bile asılmışsa bi genelkurmay başkanıda böylece müebbet hapis yer bu kadar basit :) Mahkeme önünde herkes eşit.Darbeci zihniyete az bile.

kızlar dünden beri o kadar kötüyüm bu kararları anlamam mümkün değil diktatör değil de ne bu adam? kendi gibi olmayan herkesi tek tek aldı içeri, aymazlıklarını engelleyecek ülkeyi yeniden ayağa kaldıracak adamların hepsine müebbet verdi. başsız kolsuz kanatsız kaldık. heryeri kendi adamlarıyla doldurdu seçimler zaten şaibeli onu engelleyebilecek herkesin ipini çekti :14::14:

''darbeci zihniyete az bile''çok ilginç..ben inanamıyorum...başbakanınızın kendini güvenceye almak için yaptığını düşünemiyorsunuz hala değil mi...o iyi,generaller kötü....yol yaptı,okul açtı değil mi birçok şey yaptı....aslında devletin görevi olmayan şeylerdi bunlar,hatta kendi cebinden verdi.....ama ülkeyi satmadı....uyumaya devam gaflet uykusu....

yobazlık başı kapalı olmak değil işte, yobazlık örümcek kafalılık asıl bu ve bunun gibi düşünen beyinler. hiç cevap verme o yüzden, cahille tartışma ben hiç yenemedim demiş bir düşünür.

O kadar içim sızlıyor ki en cokta İlker Başbuğ'a.
Adamın rutbelerini tek nefeste söyleyemeyecek insancıklar burada gelmiş 'ohh beter olsun darbeciler, terorıstler, asmak lazım bunları' diyebiliyor. Sen kimsin be? Cahil. Tırnaklarıyla kazıya kazıya harbiyeden yetişmiş, vatanı için terorıstlere karsı mucadele vermiş, koskoca TSK nın başına gelmiş adamı sen nasıl bu kadar haysiyetsizleştirebiliyorsun?
2 Allah bir namaz diyerek dindar kesimi kendi tarafına cekmis, Türkiyenin basına gecmiş o faşisti başlarına padişah etmişler ne dese hüloooğğğğ.

Kaldıramıyorum, içim almıyor. Vatana böyle hizmet eden bir insanı suclayabilecek ne delil var elinde?
Delil yok.
Sadece pkk lı 2 teröristin tanıklığı mı yani?

Umarım konusulanlar doğru değildir.
Umarım bu komplolar aponun cıkarılabilmesini kolaylastırmak için değildir.
Umarım af cıkarıp 2sini de cıkarttıktan sonra ikisi de terör sucu basbuğ cıkarsa apo da cıkar demeye zemin hazırlanmıyordur.

Öyle doluyum ki sayfalarca konusabilirim.[

Son düzenleme:
Teröristin kahraman ilan edildiği,kahramanlarında terörist gösterikdiği bir ülkede yaşıyoruz..
Ortada olmayan asılsız suçlamalar neticesinde bir çok komutanlar aydınlar içerdler şimdi..
Gün gelir devran döner derler,elbet bir gün bu cezaları verenlerin vede neden olanların vicdan muhakemesinde nasıl hesap verecekler acaba.

Teröristin kahraman ilan edildiği,kahramanlarında terörist gösterikdiği bir ülkede yaşıyoruz..
Ortada olmayan asılsız suçlamalar neticesinde bir çok komutanlar aydınlar içerdler şimdi..
Gün gelir devran döner derler,elbet bir gün bu cezaları verenlerin vede neden olanların vicdan muhakemesinde nasıl hesap verecekler acaba.

benim aklıma malta sürgünleri geliyor...
onlarda gün gelecek silivriden çıkacaklar
öyle yada böyle vatanı kurtarmaya gelecekler
inanıyorum buna...

bazı gerçekleri göremeyenler vatan kurtarma tabirini de anlayamazlar...

bu kadar insanın hakkını yerken bir gün cezaevi kadar bile büyüklüğü olmayan bir sandığa ebediyen konulacaklarını unutuyorlar.

Back