Bir türlü yumuşatamadığım havlular :(

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.147
548
Hangi yumuşatıcıyı kullandıysam nafile. Kazık gibi havlular Ne yapmak gerek? var mı bir püf noktası? önerilerinizi merakla bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
Hangi yumuşatıcıyı kullandıysam nafile. Kazık gibi havlular Ne yapmak gerek? var mı bir püf noktası? önerilerinizi merakla bekliyorum kızlar.
Benimde oyle oluyor ya. Kumasindan midir ipliginden midir anlamadim. Utuluyorum yine ayni

Yumusatıcı gözüne dolana kadar sirke dök tercihen elma sirkesi bak gör yumuşacık olur ben evlendiğimden beri hiç yumuşatıcı kullanmam vucuda yapışıyor sağlıksız sirke hem mikrop kırıyor hemde yumuşacık yapıyor korkma kokmuyorda bunu söylediğim herkes aaa kokmuyor mu diyor da

Aynen!
Saclarimi bile sirkeyle yikiyorum arada. Yumusacik oluyor :)
Bi de zeytinyag ile bakim yapiyorum, kivircik maruldan salata gibi oldum:))

Konu sahibi sebeke suyunuz da cok kirecli olabilir. Ben bi ara deterjanla kutulari karistirip kirec cozucu de koymustum yumusamisti )

sirke cidden yumuşatıyor mu? Bir ara denedim ama dikkat etmedim hiç. Tekrardan denerim o vakit. Sağol canım.

calgon her daim koyuyorum canım. belki de kireçlidir, bilemiyorum ki

yumusatici gozunun dogru calistigindan eminmisiniz bizdede oyle oluyordu meger koyuyoruz goze akip gidiyormus servis geldi cozdu sirke isini deneyecegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok yüksek sıcaklıkta yıkmayin ve uzun programa atmayin

Yumoş konsantre var yumuşacık yapıyor biraz bol koyarsan hem kokusuna hem yumuşaklığına doyamazsın

yumusatici gozunun dogru calistigindan eminmisiniz bizdede oyle oluyordu meger koyuyoruz goze akip gidiyormus servis geldi cozdu sirke isini deneyecegim

diğer çamaşırlar yumuşak canım. Öyle olsa onlar yumuşamazdı. Sadece havluları yumuşatamıyorum nedense.

Bence kumaş kalitesi en büyük etken bursadan getirdiğimiz havlular hala o kadar güzel ki ama diğerleri hemen katilasiyor...

Sanirim sulariniz kirecli bu kadar yunuşatici ise yaramadiysa kireç çözücü kullaniyor mudun

Yazılmış mı bilmiyorum ama havlular sertleştikten sonra geri dönüşü yok diye biliyorum. Yumuşak kalmasını sağlamak basit. Öncelikle hiç bir şekilde ütülemiyoruz havlularımızı. Ütüledikçe serleşir.
İkincisi ilk aldığımızda ılık tuzlu, sirkeli suya basıyoruz. İki saat bekleyip makinaya atıyoruz. Havluları hangi programda, ne kadar deterjanla yıkıyorsak öyle yıkıyoruz. Tebrikler artık her daim yumuşak havlularımız var.

ne güzel yazmışsınız:)bende deniycem bunu

Ayy çok teşekkür ederim:)
Deneyeceğim mutlaka :)

Sanirim sulariniz kirecli bu kadar yunuşatici ise yaramadiysa kireç çözücü kullaniyor mudun

ama sadece havluları mı sertleştirir kireçli su? benim havlularla problemim var evet calgon her daim kullanırım.

Bence kumaş kalitesi en büyük etken bursadan getirdiğimiz havlular hala o kadar güzel ki ama diğerleri hemen katilasiyor...

Haklı olabilirsin canım. Belki de benimkilerden iş geçti artık :/ yeni almam gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…