Bir türlü olmuyor

Herkese merhaba ben iki yıldır evliyim bir çocuğum var.eşimle birlikte olurken bir kere bile orgazm olamadım sebebi nedir acaba çevremden kimseye soramıyorum
Merhaba

Bu tamamen sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Biraz eşinizin de sizi düşünerek haraket etmesi gerekiyor.
Malesef bazen erkekler yalnızca kendilerini düşünüyor.
Biraz açık yazacağım ama ön sevişmeye önem verin derim belki yardımcı olacaktır. Bu durumu eşinize anlatın. Sizi anlayacaktır

Pozisyon değiştirin, onunla beraber senkron olarak sizde git gel yaparak vajinaya bası uygulayın inanın işe çok yarıyor. Değişik fanteziler düşünün.

Herkese merhaba ben iki yıldır evliyim bir çocuğum var.eşimle birlikte olurken bir kere bile orgazm olamadım sebebi nedir acaba çevremden kimseye soramıyorum

Her kadın vajinal orgazm yaşayamıyor. Belki klitoral orgazm olabilenlensinizdir. Bu konuyu başka biriyle değil eşinizle konuşmanız lazım zaten.
Ön sevişmeyi uzun tutun, belki eşiniz erken boşalıyor olabilir, kadınların orgazm olması erkeklere göre daha uzun sürüyor. Farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz. İlişki öncesi veya sonrası eşinizden elle uyarmasını (klitorise yapılan masturbasyondan bahsediyorum) isteyebilirsiniz. Birleşme anında eşiniz ileri geri yaparken siz de aynı zamanda klitorisi uyararak orgazm sürenizi kısaltabilirsiniz. Genelde kadınlar üstte olup oturup kalkar pozisyonda değil de ileri geri şeklinde daha kolay orgazm oluyor

X