- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi turkuazbulut
-
Ya inan bende bir aydır bunun araştırması içindeyim ben bayan elbise satmak istiyorum bi kac yer buldum ürün tedarik edebileceğim ama hala lek bilgim yok
istanbul da mısınız?
İstanbul da iseniz merter tarafı tekstil için uygun diyorlar?
e-ticarette mi yapmak istiyorsunuz?
Rica ederim.Rizeli-53 , N nscckts , choccywhoccydoodah , geranio hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Rabbim anne olanlarınızın evladını sağlıkla bağışlasın, ben gibi olmayanlarada isteyenlerede inş hayırlısı ile nasip etsin.
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım.Direk instagram hesabı açıp biraz büyüyüp tutarsa 1.5 2 sene sonra bi butik açma hayalimiz var
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım.
Sabır ve zaman isteyen bir iş.
Bende şimdi toptancı arayışına gireceğim.
Güzel kaliteside iyi olan ürünler satmak istiyorum.
İnş hayırlısı ile yapabiliriz.
Inşallah ya hayırlısı. Peki bu eve kurye olayı nasıl oluyor bilginiz var mi araç yok çünkü bende ben istiyorum ki evden yapayım napicaksam
Ben bir ara instagram uzerinden cocuk kiyafeti sattim belli bir marka degildi hani su instagramda sayfalarca olan butiklerin sattiklari ..aslinda iyi kazaniyordum ama devamli musteri cogaliyor daha cok urun ve daha cok para gerekiyordu ..yelpazeyi cogaltmak gerekti ..ben ev hanimiyim 1000 lirayla basladim.. 1000 lirayi diger ay birkackatina cikariuordum ama busefer cok nakite ihtiyacim oldu yelpazede cogalinca onlari maddi manevi cevirmede zorlandim stresten mideme agrilar girmeye baslamisti biraktim .yaparsan cok karli 0_12 arasi daha sonra ister istemez bayan aile kombini vs hwrseye girmen gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?