- 25 Haziran 2016
- 242
- 170
- 53
- 32
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
Peki 4 senelik konuyu hortlatmanızın sebebi nedir acaba? Seks’e seks demek miBir kadin olarak bazi kelimeleri oldugu gibi söylemek bana tuhaf geliyor.. bazilariniz ne var bunda seks’e seks denir gibi terimler kullanabilir ama dedigim gibi bana söylemek tuhaf geliyor.. ne bileyim, ben olsam cinsel hayatim diyerek sansürlerdim.. ama kizimizin masallahi var, su yasimda bilmedigim herseyi yapmis.. bravo
Seks degil s..s diyeceksin.Peki 4 senelik konuyu hortlatmanızın sebebi nedir acaba? Seks’e seks demek mi
Çünkü seks (sex)Ben de şeye takıldım. Bütün kelimeler Türkçe, sadece seksi İngilizce yazmış hep ashdksjdjs. Bir de sürekli sex sex demiş ama ortada seks yok. Ergen sürtünmesinden ibaret her şey. Son olarak: Bu konu niye hortladı?
Çünkü seks (sex)
Tarihine bakmadim... pay’in altindaki son etkilesimlerde denk geldim.. ya benden önce birileri yorum yaptigi için.. yada uzun zamandir oturum açmamistim en son kapattigim tarihte aktif paylarda kaldigi içindir.. kasti bir yorum degildi, hortlatmak hele hiç amacim degildi..Peki 4 senelik konuyu hortlatmanızın sebebi nedir acaba? Seks’e seks demek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?