• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bir türlü gerçekleşemeyen kız isteme

brlozlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
41
0
26
Aydın
mrb arkadaşlar benim derdim öle büyükki nerden başlasam dert erkek arkadaşımla 3yıl birlikteligimz var nese ailelerin tanışma faslını atlattık yani onlar geldi bize biz 4 ay sonra gidebildik çünkü ailem istemiodu ikna ettim zar zor gittik kabullenmişlerdi sözde ama geldigimzde okadar igrenç yorunlar varki yani asıl sorun ben aydın o bursa olması bursayı tutucu bir yer olarak görmeleri benim ailemde kapalı olmadııgı için sevgilimin ailesi hep kapalı genelde bü yüzden annem sorun yaratıo o insanların içinde nası yaşıcan senide kapatırlar gibi dar beyinli insanlar dio fakat bence annem dar düşünüyo sizce nasıl ayrıca yaşam tarzlarımız farklıymış ne bilim işte oturdukları yer daha sonra kaynananın evindeki eşyalardan tut herşeye laf etti açık sölemek gerekirse sevgilimin ailesi köylü benim annem ise hiç bu tarz insanlara alışık deil benimde kendisiyle aynı fikirde oldumu düşünüyr yapamzsın dio ne bilim kapalı oldukları için kardeşim bile istemio yani bu kapalılık bi siyasette bide benim hayatımda sorun oldu sanırım ne bilim giyimlerine kadar laf etti bize geldiklerinde terlik giymemişler falan ayaklarını toplıyıp oturlarmış yani annem begenmiyor ben ise hepsini çok seviyorum şimdi isteme olması gerekio annem hala bekletio bu sefer ora huysuzlaşıo sevgilimle aramda aile sorunları çıkıo sizce ne yapmalıyım sevgim sonsuz buna itikatım tam çevremden hep eleştiri alırmışım yazık edermişim kendime herkes laf edermiş gibi bir sürü sözler var yani büyük kavgalarımız oldu akıl verirseniz sevinirim akıl akıldan üstündür ne yapmalıyım böle bir durumda

mrb arkadaşlar benim derdim öle büyükki nerden başlasam dert erkek arkadaşımla 3yıl birlikteligimz var nese ailelerin tanışma faslını atlattık yani onlar geldi bize biz 4 ay sonra gidebildik çünkü ailem istemiodu ikna ettim zar zor gittik kabullenmişlerdi sözde ama geldigimzde okadar igrenç yorunlar varki yani asıl sorun ben aydın o bursa olması bursayı tutucu bir yer olarak görmeleri benim ailemde kapalı olmadııgı için sevgilimin ailesi hep kapalı genelde bü yüzden annem sorun yaratıo o insanların içinde nası yaşıcan senide kapatırlar gibi dar beyinli insanlar dio fakat bence annem dar düşünüyo sizce nasıl ayrıca yaşam tarzlarımız farklıymış ne bilim işte oturdukları yer daha sonra kaynananın evindeki eşyalardan tut herşeye laf etti açık sölemek gerekirse sevgilimin ailesi köylü benim annem ise hiç bu tarz insanlara alışık deil benimde kendisiyle aynı fikirde oldumu düşünüyr yapamzsın dio ne bilim kapalı oldukları için kardeşim bile istemio yani bu kapalılık bi siyasette bide benim hayatımda sorun oldu sanırım ne bilim giyimlerine kadar laf etti bize geldiklerinde terlik giymemişler falan ayaklarını toplıyıp oturlarmış yani annem begenmiyor ben ise hepsini çok seviyorum şimdi isteme olması gerekio annem hala bekletio bu sefer ora huysuzlaşıo sevgilimle aramda aile sorunları çıkıo sizce ne yapmalıyım sevgim sonsuz buna itikatım tam çevremden hep eleştiri alırmışım yazık edermişim kendime herkes laf edermiş gibi bir sürü sözler var yani büyük kavgalarımız oldu akıl verirseniz sevinirim akıl akıldan üstündür ne yapmalıyım böle bir durumda

Canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun , hayırlısı olsun :nazar: ama ailenin tutumu çok yanlış eğer başka bir sorun yoksa sırf kapalılar diye böyle yapmaları çok üzücü , dediğin gibi sevgilinin ailesi değilde senin ailen dar düşünüyor , ben anlamıyorum ki iki insan birbirini sevmişse neden zorluk çıkartılır :19:

Ne yapman gerektiğini daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yönlendirirler belki ama sadece yazmak istedim , annenle güzelce konuş diyeceğim ama ne kadar zor durumda olduğunu anlayabiliyorum , ama bak aileni onlara gitmeye en sonunda ikna etmişsin isteme konusunda da ikna edersin babanla konuş o ne diyor :44: bu devirde insan gibi insan olsun ne modern , kültürlü aileler var da gelinlerine ne şiddetler eziyetler uyguluyorlar , eşler ne cinayetler işliyor , bunlardan bahset canım iyi insanlar olduklarını önemli olanın da bu olduğunu anlatmaya çalış , sen kararlı olduğun sürece istese de istemese de ikna olacaktır :34: bir de sevgiline ailenin onun ailesi hakkında düşündüklerini söyleme sakın :16:

bende bursalıyım ne bileyim annen niye öyle düşünmüş evet bursa biraz muhafazakar aydına göre ama senin erkek arkadaşının ailesinin yaşam şekline ayak uydurabiliceğini düşünüyomusun buna önce karar ver çünkü sende belki ileride yadırgayabilirsin çünkü bambaşka bir yapıdan geliyor olucaksın

bende bursalıyım ne bileyim annen niye öyle düşünmüş evet bursa biraz muhafazakar aydına göre ama senin erkek arkadaşının ailesinin yaşam şekline ayak uydurabiliceğini düşünüyomusun buna önce karar ver çünkü sende belki ileride yadırgayabilirsin çünkü bambaşka bir yapıdan geliyor olucaksın

çok düşündüm canım yapabilirmiyim diye evet yaparım yapamıcam tek şey sevdam olmasa yapama diyorum yani herşeyi oturdum düşündüm annem kadar yargılarım yok benim tek sorun orta yolu bulmaya çalışyorum

tatlım hiç moralini bozma aynısının daha beteri bende ver... erkek arkadaşım 9 kardeşler köylü bir ailesi var... durumları iyi değil... bizim tam tersi ben tek çocuğum, ailemin durumu iyi bana 21 yaşında olmama rağmen okula giderken zorluk olması diye araba aldılar...biraz abartıyorlar farkındayım.. ve ben daha erkek arkadaşımdan bahsedebilmiş değilim... ben onun ailesiyşe tanıştım bir an önce benimkilerle tanışıp artık bu ilişkiyi ciddiyetleştirip nişan yapalım diyor.. yani anlıyacağın senin durumun hiç umutsuz değil tatlım içini ferah tut ben sonuna kadar savaşıcam ailemle tanıştırıp bu işi bi rayına koyucam inşalla.. sende seviyorsan asla pes etme... aileni karşına al demiyorum ama sadece onlara ne kakadar kararlı olduğunu göster :)

tatlım hiç moralini bozma aynısının daha beteri bende ver... erkek arkadaşım 9 kardeşler köylü bir ailesi var... durumları iyi değil... bizim tam tersi ben tek çocuğum, ailemin durumu iyi bana 21 yaşında olmama rağmen okula giderken zorluk olması diye araba aldılar...biraz abartıyorlar farkındayım.. ve ben daha erkek arkadaşımdan bahsedebilmiş değilim... ben onun ailesiyşe tanıştım bir an önce benimkilerle tanışıp artık bu ilişkiyi ciddiyetleştirip nişan yapalım diyor.. yani anlıyacağın senin durumun hiç umutsuz değil tatlım içini ferah tut ben sonuna kadar savaşıcam ailemle tanıştırıp bu işi bi rayına koyucam inşalla.. sende seviyorsan asla pes etme... aileni karşına al demiyorum ama sadece onlara ne kakadar kararlı olduğunu göster :)

canım benim allah sanada yardım etsin tabiki dahada kötüleri vardır emin ol senden kötüsüde var herkes sevdigine kavuşşsun diyorum anlamadıgım ailelerin aska sevgiye inanmayışları işte görüldügü gibi herşey maddiyat olmuyor neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca sözü nekadarda dogru tabiki asla vazgeçmeye pes etmeye niyetim yok sadece konuşacak birilerine ihtiyacım oluyor allah sanada yardım etsin cnm

bende bursalı biriyle evlendim ailesinde çoğu kişi kapalıydı ama ben gelinliğimi kayık yaka giydim yeri geldi mini etek giydim ip askılı giydim kimsede bişey diyemedi

bende bursalı biriyle evlendim ailesinde çoğu kişi kapalıydı ama ben gelinliğimi kayık yaka giydim yeri geldi mini etek giydim ip askılı giydim kimsede bişey diyemedi

bizimkiler nedense çogu kişi kapalı olunca benimde zorla kapncagımı düşünüyolar garip çok garip valla

Kötü durumların olmuş canım ama 3 senelikte bir beraberlik var siz bu süre zarfında birbirinizi zaten iyice tanımışsınızdır. Ailenin kararıda çok önemli ewlilikte sadece siz değil resmen ailelerde ewleniyor derler deyim olarak. Ama zamanla aşılır bu sorunlar. İnsanların içtenlikleridir önemli olan. Ama annende seni düşünüyor bir yerde. Tatlı dille anlatmaya çalış durumu kabullenip mutluluğunu isteyeceğine eminim bence. Ama bir yandanda iyi düşün biz değil gören annen ve ailen sadece bir düşün aşk herşeyin üstesinden gelir. :) Herşey yoluna girecek güzel düşün güzel olsun :)

Şuanda seninle aynı sorunları paylaşıyoruz,beni yazdığını hissettim biran:/ A dan Z ye söylediğin herşeye benim ailem de taktı..Gerçi kapalılık konusunda uyuyorlar da bu hiç önemli bir konu değil aslında ama nedense bu da önemli olabiliyor bazen aileler için takamayacak başka bahane bulamadıklarında bunuda öne sürebiliyorlar ne yazıkki..Ben de hala beklemedeyim,ama ikna etmek çok zor eğer senin annen de benim annem gibi sabit fikirliyse senin işin de benimkisi zor arkadaşım.Ancak bunu dua ederek aşabiliriz,çünkü kalpler yalnız Allah'ın elindedir..Allah'dan isteyelim ki artık bahane bulamasınlar.Sadece kabullensinler bizim için.Ben kendi deneyimlerine dayanarak söylüyorum ilk bırakılan intiba hiç unutulmuyor.O yüzden bu düşüncelerini nasıl değiştirebilirim diye kendini hırpalama sakın benim gibi,çünkü düşünce kadar yıkılması zor birşey yok bu dünyada.Daha doğrusu ''Önyargı'' desek daha doğru bir kelime olur.Sende benim gibi zamana bırak bence.Erkek arkadaşınla da birbirinize daha çok destek olun bağlanın.Bir de ailenle ilgili herşeyi gidip ona anlatma.Ben başta o hatayı yaptım.Çünkü bu sıkıntılı günler elbet birgün geçer,ama söylenen laflar hiç unutulmaz.O yüzden dikkatli adım atmamız lazım.Arada dengeyi kurabilecek olan yine biziz maalesef bu bizim için ne kadar yıpratıcı olsada bu bir gerçek,sabretmemiz lazım.Hakkımızda hayırlısı olsun.Allah yardımcımız olsun..Sevgiler

Back