• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü geçmeyen vajinal mantar :(

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Kızlar yıllardır yıllardır yıllardır bir türlü geçmiyor aile hekimim travazol kremden başka bir şey yazmıyor 3-4 paket travazol bitirdim sebamed kullandım fakat bir türlü kalıcı olarak geçmiyor ne olur bilen varsa nasıl kökten yok edebilirim mantarları lütfen lütfen söylesin

Kızlar yıllardır yıllardır yıllardır bir türlü geçmiyor aile hekimim travazol kremden başka bir şey yazmıyor 3-4 paket travazol bitirdim sebamed kullandım fakat bir türlü kalıcı olarak geçmiyor ne olur bilen varsa nasıl kökten yok edebilirim mantarları lütfen lütfen söylesin
Ben bir tarif buldum. Çay ağacı yağı, lavanta yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıyorsunuz normalde bu karışım fitil olacak şekilde hazırlanıyor fakat ben yağ şeklinde yaptım. 2020 nin başından beri ara ara mantar sorunuyla başım dertte idi. İlaçlar kullandım fakat etkili bir yararını görmedim. Bu tarifi yaptım tüm yağları orijinal olarak aldım ve kullandığımdan beri hiçbir şekilde mantar enfeksiyonuyla karşılaşmadım. Ben bir de ekstradan paçuli yağı ekledim bu karışıma. Hamileler ve alerjisi olanlar için uygun değil bu tarif. Doktorunuza danışarak kullanın. Sırf bu tarifi yazmak için üye oldum umarım yararı olur sizler için de. Ayrıca birlikte olurken de kullanıyorum o kadar çok korkuyorum ki şu mantardan psikolojik olarak çok yıprattı.

Back