• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Bir türlü Eyeliner kuyruğu yapamıyorum

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

bayanagresif

EYY HAYAT GÜLÜMSE KAHRINI ÇEKİYORUM
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
35
33
3
Slmm kızlar eyeliner çok seviyorum ama o kuyruğu bir türlü yapamıyorum fikir verecek olan var mı?? Bi sürü video da izledim ama beceremiyorum bir türlü fikirlerinizi bekliyorum.

slm eyeliner aparatı var piyasada satılan oldukça pratik ve ucuz sert karton gibi bir kalıp, eyeliner aparatı yazarsan googleye hem aparat tanıtılyo hem nasıl kullanıldığını anlatan video çıkıyo

Youtube ta sebibebi fln var bi sürü yöntem gösteriolar bi de yaptıkça elin alışcak hemen bi seferde olmaz evde yap yap sil

Keçeli kalem gibi eyeliner kullanırsan daha rahat keşfedersin. Direkt fırçalı eyeliner ile zor olur acaba ondan mı yapamıyorsun? Bir de bol bol dene evde. Ben de asla yapamam diyordum 2 yıldır keşif yaptım fırt fırt sürüyorum hemen :)

İnternette çay kaşığının ucuyla eyeliner çekme videoları var onlara göz atabilirsin.

Kuyruklarını yaptıktan sonra eşit görünüm sağlamak için kuyrukların alt kısmını ıslak mendille keskin kalacak şekilde sil. Ben öyle yapıyorum.

Dipliner kullanıp bir de eyeliner aparatı alirsan çok daha kolay olur o şekilde hem eşit oluyor

Back