meme ucu emdikçe belirginleşiyor canım memeni yaklaştırıp sütü sıkmayı dene ağzındaykende sık oradan süt geldiğini anlasın ama bunu sık sık inatla yap.zamanla mutlaka çekecektir.İnşallah başarılı olursun.
işin zor ama imkansız değil çünkü anne sütünü biberonlada olsa içiyor.çok büüyk sabırla devam edersen başarırsın gibi geliyor bana.artık dört aylık olacak bundan sonra emer mi ki.yüzümü kolumu emiyo memeye gelince çığlığı basıyo.ne olcak bizim bu halimiz
ALLAH yardimcin olsun canim bebisinde saglikla büyüsün insallah ben daha dogurmadim ama benimkilerde kücük sayilir en azindan silikon gögüs ucu aldim basaramazsam diye insallah yapabilirim ama sen yinde yilmadan devam et bence
ben doğumdan 1 ay sonra emzirebildim,her gün uğraşıyprdum bi gün kendiliğinden aldı.ama malesef 1,5 ay sürdü ve sonra yine aniden bıraktı.şimdi biberon da almıyor.eğer biberon alıyorsa silikon göğüs ucuyla emzirebilirsin belki,niye geç olsun.benim 5 aylık oldu hala her gün deniyorum ama malesef kıyısıyla köşesiyle oynuyor,eğer ağzına süt gelirse kafasını çeviriveriyor.çok iştahsız,sadece oynamak istiyor
sizde böyle bir sorun olmadığına göre bence emmemesi için bir sebep yok,denemeye devam edin.benim bile hala umudum var,bu iştahsızlık biterse emebilir tekrar:))inşallah:))
merakımı mazur görün ama, emmezse ne olur? sadece meraktan soruyorum :/ farklı bir yollada olsa anne sütünü alıyor değilmi:/
anne sütünü alsa da sorun oluyor.kendimden örnek vereyim,süt her zaman hazır olmuyor.çocuk birden acıkırsa ve hazırlıksızsan mama vermek zorunda kalıyorsun.ya da sen hazırlıyorsun ama çocuk istemiyor,sonra soğmuş sütü veriyorsun.ne kadar içeceği belli olmuyor,ısıtılmış sütse kalanı çöpe gidiyor.dışarı hiiç çıkamıyorsun.sürekli elinde pompa ile yaşıyorsun...daha bir sürü sebep olabilir.tabi buna da şükür.benim kızım şu an ne sütü ne mamayı kabul ediyor.düzenli sağamadığımdan sütüm de çok azaldı,sadece uyutarak içirebiliyorum.ama emseydi böyle sorunlar olmazdı muhtemelen.
ha unutmadan,emzirmenin sıcaklığını,keyfini yaşadıysan,sütün olduğu halde emzirememek çok ama çoookk zoruna gdiyor,emen bebekleri gördüğünde göün doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?