Herkese merhaba
Eski konumu okuyanlar bilir, bilmeyenler içinse özetlemek gerekecek olursa 7 aylık ilişkim olaylı bir şekilde bitmişti.. kendisinin alkol problemi vardı ve oturduğum yere gelip beni alemin önünde küçük düşürmüştü. Küfürler ederek oturduğum yerde bağırdı. Evet kavgada bu kadar tepki vereceğini bilmeden belki ben de çanak tuttum. Daha öncesinde de birbirimize çok saygısızca davranışlarımız oldu. Birbirimize fiziksel ve sözel çok zarar verdik. İlişkinin toksikliği bir yana bu insanın güzel özellikleri de vardı. En azından beni seviyordu diye düşünüyordum. 1 aydır ayrıyız. Ailem ondan nefret ediyor. Ya o ya biz noktasına getirdiler. Ola ki ben kendisiyle barışırsam asla benim yüzüme bakmayacaklarını biliyorum. Bu yaşta kendi hayatımı kuracak güce sahibim. Kimseden destek görmüyorum. O kişiyi bu kadar imkansızlaştırmaları onu değerli mi kıldı bilmiyorum ama onu özlemeye başladım. Evet bunca toksikliğe rağmen utanarak onu özlüyorum. Kendime defalarca telkin verdim olmuyor kararlı duramıyorum. Bana her yerden ulaşmaya çalışıp pişmanlığını dile getiriyor. Yardım alacağını söylüyor. Siz olsaydınız linçlemeden empati yaparak ne olur ne yapardınız ben işin içinden çıkamadım bazen ölesim geliyor