• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir Türlü Cinsiyetini Goremedik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cerenn25

İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
248
509
33
Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 16+5 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söylediHoppa eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190529-171926.jpg
    Screenshot_20190529-171926.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20190529-172308.jpg
    Screenshot_20190529-172308.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20190529-172522.jpg
    Screenshot_20190529-172522.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20190529-173234.jpg
    Screenshot_20190529-173234.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_20190529-173214.jpg
    Screenshot_20190529-173214.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20190529-185900.jpg
    Screenshot_20190529-185900.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 90
Bizde daha yeni öğrenebildik :) hiç benzetme yapmadı mı Yani bana kıza benziyor dediler sonra acaba erkek mi filan dediler salı günü ayrıntılı ultrasonda netleşti.
Sizinde kız gibi sanki :))

Bizde daha yeni öğrenebildik :) hiç benzetme yapmadı mı Yani bana kıza benziyor dediler sonra acaba erkek mi filan dediler salı günü ayrıntılı ultrasonda netleşti.
Sizinde kız gibi sanki :))
sorma canim ya boyle oldukca daha cok heyecanlandırdi bizi bence doktorum gördü anladi ama emin olmak icin beklemek istedi diger kontrolu karnima koyunca direkt gülmeye basladi ben hemen anladim dedim noldu belli etmis mii az cok bi tahminim var ama tam acik degil bacağını koymus dedi bekledi karnimda bayağı bebek oynasin diye ama yok donmedi bebek ben simdi tam emin olmadan tahminimi soylemek istemiyorum diyodu ama gülüyor soylerken :D

Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 16+5 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söylediHoppa eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum

Yaaaa 😍😍😍😍 16.haftada bu kadar belirgin oluyorlarmii hayiirli olsun cani.
Ben pek anlamam ama bence kız olabilirrr...

Yaaaa 😍😍😍😍 16.haftada bu kadar belirgin oluyorlarmii hayiirli olsun cani.
Ben pek anlamam ama bence kız olabilirrr...
Cok teşekkür ederim canimm 😍
16. haftanin sonu 17.nin icindeyiz yani ben zayif biri olduğum icin 49la hamile kaldim gobek hemen firlayip ben burdayim dedii:anneadayı::KK200:

valla canim gostermedigi icin çoğunluk kiz diyo ama bakalim ultrasonla gormeden belli olmaz tabii heyecanla bekliyoruz :D

Annem de bana hamileyken 4 ay göstermemişim:))) hep bacak bacak üstüne atarmışım. Doktor “kızınız çok havalı olacak” demiş😂

Cok teşekkür ederim canimm 😍
16. haftanin sonu 17.nin icindeyiz yani ben zayif biri olduğum icin 49la hamile kaldim gobek hemen firlayip ben burdayim dedii:anneadayı::KK200:

valla canim gostermedigi icin çoğunluk kiz diyo ama bakalim ultrasonla gormeden belli olmaz tabii heyecanla bekliyoruz :KK70:

Ben 6+3 um gobegim sizinki kadar
Ben bebis icin soylemistim 😘 ben tam bir bebegi 25 haftalik flaan gorurum saniyordum 😂😂😂

Ben 6+3 um gobegim sizinki kadar
Ben bebis icin soylemistim 😘 ben tam bir bebegi 25 haftalik flaan gorurum saniyordum 😂😂😂
hee yok canim biri 12.haftanın ultrason goruntuleri diger bu haftanin 😁 oyy masallah seninki daha yeni allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bulanti var mi

hee yok canim biri 12.haftanın ultrason goruntuleri diger bu haftanin 😁 oyy masallah seninki daha yeni allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bulanti var mi

Yok canim. Ama şislik cok dedigim gibi hicbir kiyafetim olmuyor 1.55 boyum kilomda 55 di. Ama karnim asiri şiş. Sanki 6 aylik hamileyim 😂

Yok canim. Ama şislik cok dedigim gibi hicbir kiyafetim olmuyor 1.55 boyum kilomda 55 di. Ama karnim asiri şiş. Sanki 6 aylik hamileyim 😂
yaa canimm bilmez miyim havalar sicak ya bi de odem oluyo iyi bari bulantin olmasınn daha coook sisicez :D ilk bebis mi

Ilk ve zor bebiş. 5 sene sonra tüp bebekle son kalan embriyom 😍😍😍
Belki ilaclardan şistim bilemiyorum.
Bulanti icin erken diyorlar sizin varmiydi
ayyy kiyamammm canimm ben bilmiyordum senin ilaclardan da olabilir Allahin mucizesi ya sonuncu tutmus işte :KK36: canim valla benim en basindan beri var bulantim su an ilk zamanlara göre hafiflese de agir kokulara hala dayanamıyorum bulaniyo

ayyy kiyamammm canimm ben bilmiyordum senin ilaclardan da olabilir Allahin mucizesi ya sonuncu tutmus işte :KK36: canim valla benim en basindan beri var bulantim su an ilk zamanlara göre hafiflese de agir kokulara hala dayanamıyorum bulaniyo

Yani 1 hafta sonra cok fena yataklara dusmeyeyim de cunku cevremdeki herkes " nasl ya nasil bulantin yok " " yok yok olamaz zdn hamile olduguna eminmsn" " ben snin haftandayken yatak dosek yatiyordum kimseye soyleme midenin bulanmadigini bak nazar degerlerrrr " diye konuşanlarla dolu...

Sizin icinde zor olmali mide bulantisi sanirim 1 gece 1 saat kadar çektim baya kotuydu 😂 ama yemek videosu actim izledim ben oyle gecti. Birde muz yedim

Yani 1 hafta sonra cok fena yataklara dusmeyeyim de cunku cevremdeki herkes " nasl ya nasil bulantin yok " " yok yok olamaz zdn hamile olduguna eminmsn" " ben snin haftandayken yatak dosek yatiyordum kimseye soyleme midenin bulanmadigini bak nazar degerlerrrr " diye konuşanlarla dolu...

Sizin icinde zor olmali mide bulantisi sanirim 1 gece 1 saat kadar çektim baya kotuydu 😂 ama yemek videosu actim izledim ben oyle gecti. Birde muz yedim
heh canim iste ilk zamanlar bende aynen boyle yazdığım gibiydim acildeydik gece esimle yoksa kusmaktan uyuyamiyordum 3.aydan sonra 12 14 gibi hafifledi mesela artik mutfağa girip esime yemek yapabiliyorum :D

heh canim iste ilk zamanlar bende aynen boyle yazdığım gibiydim acildeydik gece esimle yoksa kusmaktan uyuyamiyordum 3.aydan sonra 12 14 gibi hafifledi mesela artik mutfağa girip esime yemek yapabiliyorum :KK70:

Ben biraz buyuk konuştm cevremde bir kadin vardi cocugumun olmadigini bile bile her ortamda hamileligini gozume soktu. Mide bulantisindan benden yemek istiyordu hamileyim yapamiyorum diye. Cok zoruma gidiyordu o zamanlar. Bende dedimki ilerde hamile kalirsam hic hamileligm ile ilgili konusmayacagim ve insaarin gozune sokmayacagim. En onemlisi bulantidan olsemde kendi yemegimi kendim yapacagim.

O yuzden kendimi birakmadim belkide. Bulandigi an kafami dagitcak bisey buluyorum sonra bakiyorum gecmiş...

Ilk ve zor bebiş. 5 sene sonra tüp bebekle son kalan embriyom 😍😍😍
Belki ilaclardan şistim bilemiyorum.
Bulanti icin erken diyorlar sizin varmiydi
Hayirli olsun canim bebegin saglicakla kucagina alirsin insallah
canim benim ki taranferin 10 . gunu basladi bulanti cikarmada 9. haftada eger baslayacak olsaydi ilk bastan kendini belli ederdi bende erken diyordum ilaclardan diye umuyordum ama halada devam ediyo dun acillik oldum mesala
bizim minnagimizda 6.yilda ilk embriyomuzdu aksine ben bulantilardan zayifladim 3 kg verdim suan 51 ve karnim nerdeyse duz azicik ciksa hiccc fena olmaz mesala :KK48:

Ben biraz buyuk konuştm cevremde bir kadin vardi cocugumun olmadigini bile bile her ortamda hamileligini gozume soktu. Mide bulantisindan benden yemek istiyordu hamileyim yapamiyorum diye. Cok zoruma gidiyordu o zamanlar. Bende dedimki ilerde hamile kalirsam hic hamileligm ile ilgili konusmayacagim ve insaarin gozune sokmayacagim. En onemlisi bulantidan olsemde kendi yemegimi kendim yapacagim.

O yuzden kendimi birakmadim belkide. Bulandigi an kafami dagitcak bisey buluyorum sonra bakiyorum gecmiş...
canimm ya seni anlıyorum insan o zamanlar cok üzülüyor ama eminim seni üzmek icin yapmamıştır gerçekten o bulanti cok kotu insan kolunu oynatamiyo ilk aylar bende hep yardim aldim valla çevremden ama o durumu yasayan biri olsa onu uzmemek adina baskasindan yardim alirdim sanirim valla canim benimki oyle bi bulantiydi ki kafaya takmamak elde değil afedersin direkt cikartiyordum ama inşallah senin boyle devam eder

canimm ya seni anlıyorum insan o zamanlar cok üzülüyor ama eminim seni üzmek icin yapmamıştır gerçekten o bulanti cok kotu insan kolunu oynatamiyo ilk aylar bende hep yardim aldim valla çevremden ama o durumu yasayan biri olsa onu uzmemek adina baskasindan yardim alirdim sanirim valla canim benimki oyle bi bulantiydi ki kafaya takmamak elde değil afedersin direkt cikartiyordum ama inşallah senin boyle devam eder

Inşallahhh caniiiimmm ♥️♥️♥️

sorma canim ya boyle oldukca daha cok heyecanlandırdi bizi bence doktorum gördü anladi ama emin olmak icin beklemek istedi diger kontrolu karnima koyunca direkt gülmeye basladi ben hemen anladim dedim noldu belli etmis mii az cok bi tahminim var ama tam acik degil bacağını koymus dedi bekledi karnimda bayağı bebek oynasin diye ama yok donmedi bebek ben simdi tam emin olmadan tahminimi soylemek istemiyorum diyodu ama gülüyor soylerken :D

Keşke söylese :) daha çok meraklandırmak istemiş sanırım genellikle benziyor dedikleri cinsiyet çıkıyor Allah sağlık versin en önemlisi o.
Bana kız gibi geldi hayırlısı bakalım:)

Herkes kız tahmininde bulunmuş 😁
Ama ben herkesten farklı olarak erkek diyeceğim bakalım ne çıkacak 😍Hayırlısı olsun insAllah

Back