bir topuklu ayakkabı sorununa daha hoşgeldiniz

recel888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
31
0
kızlar topuklu ayakkabıyı oldum olası çok severim bu yaşıma kadar da giyerdim gel gelelim 172 cm olan boyumu son zamanlarda kafama çok takar oldum :44: kendimi 190 cm hissediyorum topuklu ayakkabı giyince çok rahatsız hissediyorum kendimi. artık psikolojim iyice bozuldu sürekli kendi boyumu başkalarıyla kıyaslar oldum sevgilimde sıkılıyor bu durumdan. bu takıntımdan ötürü tarzım spora kaydı iyice bunu yıkmam lazım bana yardım edin :26:

hiçte öyle hissetme canım 1.80 boyundakiler bile topukluyu rahat rahat giyerken sen niye kasılasın ki :KK34:

Sorma canım bütün kadınlar tıkır tıkır gezerken ben kendimi neden deve gibi hissediyorum?

Zaten enine boyuna kapı gibi bir bayanım..Çok da zayıf olduğum söylenemez..

Bir de topuklu ayakkabı giyince arkadan travesti gibi oluyorumdur herhalde..

Ayakkabılığımdaki en yüksek topuk gelin ayakkabıma ait..

2 parmak..Ühü ühü..

biraz kilolu bayanlarda ince topuk hoş durmuyor ama onun dışında rahat rahat giyilebilir bnce.topuklu ayakkabı vücudu daha dik ve sıkı gösteriyor bence.

kızlar topuklu ayakkabıyı oldum olası çok severim bu yaşıma kadar da giyerdim gel gelelim 172 cm olan boyumu son zamanlarda kafama çok takar oldum :44: kendimi 190 cm hissediyorum topuklu ayakkabı giyince çok rahatsız hissediyorum kendimi. artık psikolojim iyice bozuldu sürekli kendi boyumu başkalarıyla kıyaslar oldum sevgilimde sıkılıyor bu durumdan. bu takıntımdan ötürü tarzım spora kaydı iyice bunu yıkmam lazım bana yardım edin :26:

aaaa delisin sen ben 1,73üm bu sene ilk kez düz bot babet vs aldım asıl kısa boylu bayanlarda topuklu komik oluyo çocuga yüksek topuk giydirmiş gibi;çünkü topuklu ayakkabı bacak boyunu uzatırken vücut boyunun görüntüsünü kısaltır ee zaten kısaysan orantısız bir görüntü ortaya çıkar yani platform stiletto asıl orta ve uzun boylu hanımlara yakışır

aaaa delisin sen ben 1,73üm bu sene ilk kez düz bot babet vs aldım asıl kısa boylu bayanlarda topuklu komik oluyo çocuga yüksek topuk giydirmiş gibi;çünkü topuklu ayakkabı bacak boyunu uzatırken vücut boyunun görüntüsünü kısaltır ee zaten kısaysan orantısız bir görüntü ortaya çıkar yani platform stiletto asıl orta ve uzun boylu hanımlara yakışır

aynen kesinlikle söylediklerine katılıyorum

haklısın canım çok kısa boylu bayanların proporsiyonunu bozuyor. yazdıkların için çok teşekkür ediyorum canım bak cesaretim geldi bugün topuklu giyeyim :KK61:

evet yaa kısa boylulara topuklu yakışmıyo
hatta hiç bişi yakışmıyo
kısalar ölsün :KK53:
her yarabbim bunu da ilk defa duyuyorum yani
neyse arkadaşım sen boyunu takma rahat rahat giy topuklunu ne güzel işte

1.60 altındaki bayanlara fazla topuklu ayakkabı yakışmıyor gerçekten vücut orantılarını bozuyor bence.ama belli bir boyun üzerindekilerdede güzel durmuyor bence :KK50:

1.60 altındaki bayanlara fazla topuklu ayakkabı yakışmıyor gerçekten vücut orantılarını bozuyor bence.ama belli bir boyun üzerindekilerdede güzel durmuyor bence :KK50:

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum size. bugün topuklumu giydim. tabi topuklu ile beraber süslülük de peşinden geldi. sevgilimde çok sevindi ben seni uzun boylu olduğun için aldım diye sürekli takıldı durdu :KK34: benim boyum uzadıkça o da kendini iyi hissediyormuş.

farkında olmadan bence boyunuzdan dert yanmak bi yana,kendinizi methetmek adına açmışsınız bu konuyu...yok sevgilim beni bu boyum için aldı kendini öyle rahat hissediyormuş falana ise değinmiyorum. benim boyumda 160 ama ne boyumdan şikayet ettim çok şükür dedim her zaman ne topuklu ayakkabı derdim oldu giyeyim mi giymeyeyim mi diye dert ettim ,en önemlisi erkek arkadaşım hiç bir zaman benim giydiklerimle kendini daha iyi hissetmedi,bizim birbirimize ettiğimiz o güzel sözlerle,duygusal paylaşımlarımızla mutlu olduk,kendimizi rahat hissettik...ayrıca topuklu ayakkabı isteyen giyer,ha uzun olmu ha kısa olmuş,kendimiz nasılsak,bizim gibi olmayanlar için de genelleme yapmamız lyanlış bence. boyu kaç olursa olsun giymek mi istiyor giysin yakışıp yakışmayacağını giyenin paşa gönlüne kalmış....

benim de boyum 172 ve gönlümce topuklu giyemiyorum.. hele ki bu yıl moda olan platformlar 10 cm.e yakın topuk boyu olduğundan oluyorum en az 180 ve sevgilimden daha uzun duruyorum.. çok çirkin bi görüntü yaratıo durum böle olunca :KK50:

çok da zayıf olmadığımdan o topuklularla at gibi hissediyorum kendimi :KK53:

ayy çok üzüldüm bu derdinize Allah kolaylık versin napacaksınız şimdi.neyse sizede bi çare bulunur heralde yazık:KK53::26:

Arkadaslar uzun boylulara topuklu yakismaz, kisa boylulara hic olmaz diye bir sey yok, vücut orantiliysa yakisir. Örnegin; annem 1.48 boyunda, gencliginde cekilmis resimlerine bakiyorum, tek basina cekildigi resimlerde boyunu hic belli etmiyor cünkü vücudu orantili, ayaginda da yüksek topuklu ayakkabi var. Hic de orantisiz bir görüntüsü yok.. Kendinize, ona bu yakismaz suna bu yakisir gibi kisitlamalar koymayin, aynanin karsisina gecin yakisiyorsa yakisiyordur, giyin ve cikin... :KK34:

Yahu 1,72 boy çok mu uzun ki ben anlamadım. Sanki 1.90sınız. Öyle yazanlar var ki şaştım kaldım yani.
Bizim sınıfta bir kız var 1,75 boyunda ve çok güzel ince bir vücudu var. Giyiyor topukluları fıstık gibi oluyor.
Hiç takılacak bir şey değil bu.

Canım bence boşa takıyosun uzunsun işte ne güzel deyip mutlu olcağın yere takıntı yapıyosun...
Bak canım boyun 172 miymiş doya doya topuklu giyebilirsin hiç 190 gibi de görünmezsin için rahat etsin bende nerdeyse 170 im ne topuklu ayakkabılar giyiyorum yine de bir 185 felan olamıyorum keşke olsam nişamlım 196 da :p

Bence keyfine bak istediğin ayakkabıyıda giy

X