• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir topuk dikeni derdim var

Herkese iyi akşamlar...birkaç aydır topuk dikeni rahatsızlığı çekiyorum hele sabahları bir süre yürüyemiyorum
Doğru düzgün basamamakta yıllar önce kurtuldum dediğim menisküs ü hortlattı,
Anlayacağınız ciddi sıkıntı yaşıyorum

Ha bu arada Dr git diyecekler için gittim biri lokal iki tane ağrı kesici verdi sadece bende eczaneden silikon tabanlık aldım.
Varmıdır başına gelen var mı?.
nasıl kurtulurum bu sıkıntıdan
Benim babam 2-3 sene çekmişti bu derdi neler neler denemiştik ona da hiç biri fayda etmedi sonra araştırdım PRP tedavisi ile topuk dikeninin geçtiğini öğrendim doktora gittik babam zar zor yürürdü bayağı kötüydü durumu ama Allah razı olsun PRP(kök hücre) uyguladı doktor ve 1. Aydan sonra ağrıları hafiflemeye başladı sanırım 3-4 ayda tamamen iyileşti ağrı hiç kalmadı şimdi 2 sene olacak çok rahat tekrarlamadı da çok şükür.
PRP mutlaka araştır iyi bir doktor yapsın. Kurtulacaksın inşallah :KK66:
Allah şifa versin.

Son düzenleme:
Benim babam 2-3 sene çekmişti bu derdi neler neler denemiştik ona da hiç biri fayda etmedi sonra araştırdım PRP tedavisi ile topuk dikeninin geçtiğini öğrendim doktora gittik babam zar zor yürürdü bayağı kötüydü durumu ama Allah razı olsun PRP(kök hücre) uyguladı doktor ve 1. Aydan sonra ağrıları hafiflemeye başladı sanırım 3-4 ayda tamamen iyileşti ağrı hiç kalmadı şimdi 2 sene olacak çok rahat tekrarlamadı da çok şükür.
PRP mutlaka araştır iyi bir doktor yapsın. Kurtulacaksın inşallah :KK66:
Allah şifa versin.
Çok sağolun ... Babanıza çok geçmiş olsun neyse ki kurtulmuş gerçekten illet bir hastalık, egzersiz ve kürlerle atlatamazsam bende PRP ye mecburen başvuracağım

Back