Bir tokat mağduru daha.....

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Eski sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz biz bununla bir ayrılıp bir barışma durumundayız ben bu kişiden ayrılmak istiyorum çünkü doğru bir insan değil ama beni çok seviyor ve gerçekten aşırı ısrarcı olduğu için bende de ona karşı sevgi olduğu için kopamadık bir türlü neyse..konuya gireyim
Bizim iş yerimizde bir çocuk var sanırım bana karşı ilgisi olabilir ama açılma gibi bir durum olmadı tabi ben bu kişiyle diğer bütün iş arkadşlrm gibi muhabbet edip konuşuyorum bu kişi bana faceden arkadaşlık isteği göndermiş bende eski sevgilime bak beni bu şahıs eklemiş bilmiyorum kabul etmem gibisinden bir şey dedim haber verdim ya ben bu kişiyi zerre önemsemiyorum çünkü ama sevgilim beni çok kıskanıyordu ama derdi bana sana güvenim tam seni bir ordunun içine bıraksam kız girer kız çıkarsın bana çok güvenirdi bende diğer istekleri kabul ederken bunu da ettim işte ama kesinlikle faceden bir kez olsun arkadaş babında bile konuşmadım asla
Neyse biz bir gün sevgilimle iş yerinde tek kaldık aramızda iyi değildi ayrılmıştık ben odaya girdim oda arkamdan girdi kolumu tuttu sıktı bana bak senden vazgeçiyorum hep ayrılık istiyordun istediğin oldu diye ama bana cevap ver o kişiyle aranda bir şey mi var ben şok oldum o an ama kolumu sıkıyor beni sarsıyor oturuyorum gelip zorla kaldırıyor gel buraya geeeel diye sarsıyor beni sıkıyor elini kaldırıyor ama vurmuyor ekledin demi dedi faceden bende ne var bunda sadece arkadaşım o benim o yüzden ekledim dedim ağlamaya başladı beni aldattın arkamdan iş çevirdin ben seni yalansız sevdim sarıldı sonra yine sarsmaya başladı bende ağlamaya başladım ama yapmadım aldatmadım demekten başka hiç bir şey diyemedim nefessiz kalmıştım sonra bana okkalı bir tokat attı ben şok oldum ağlamam kesildi ne yapacağımı şaşırdım bende buna bir tokat attım hiç bir şey yapmadı sonra ben bunun üstünü başını yırtıyorum bana nasıl yaparsın bunu bağırıyorum carlıyorım köpek defol git burdan dedim sonra da sinirle çıktım odadadn lavaboya kilitledim kendimi ağladım o da defolup gitti çok kötüydü dizlerimin bağı çözüldü bir anda herşey oldu bitti anlayamadım nevim döndü
Benden önce çok sevdiği bir kız varmış bunu aldatmış bunla sevgiliyken başka biriyle konuşuyormuş ve o çocukla evlenmiş bana diyordu işte sana aşırı bağlanmışım senden anca ihanet edersen vazgeçerim .Sonra bu olaydan sonra dedi ki işte namussuz şerefsiz beni aldattın istediğin oldu sonunda vazgeçtim senden oysa ben sadece onu sevdim ayrıyken bile gözüm başkasını görmedi ama o beni nelerle itham etti çok kötüyüm üstelik bu kişiyle aynı yerde çalışmaya devam etmek zorundayım ne yapacağımı bilmiyorum

1. Cok gecmis olsun!
2. Kurtulmussun bence, resmen manyagin tekiymis, onla mutlu olamazdin zaten. Haline sükret!
3. Ne cok facebook yüzünden tartisanlar, hatta bosananlar var. Cok bagimli degilsen kapat gitsin, neyine lazim, kafan rahat olur bundan sonra.
4. Tekrardan cok gecmis olsun, ama bence senden ayrilmasi senin icin cok hayirli olmus!

artık paranoyak olmus iyice onceki iliskisinden dolayı zaten boyle saglıklı yurumezdi iliskiniz tokat atması zaten baslı basına ayrılmaya sebep pislik ya zamanında kendisini aldatan o kıza gidip yapsın bu cirkefligi

Son düzenleme:
şimdi bu adam senin sevgilinmi yoksa eski sevgilin mi:44::44::44:
sevgilinse senden hoşladığını düşündüğün başka birini faceden neden ekliyorsun
eski sevgilinse senin faceye kimi eklediğin onu ne ilgilendirir ve sana nasıl tokat atar
sevgilin olsada tkat atamazya ya neyse
bence bütün bunların sebebi sensin
bir insanı ya istersin ya istemezsin
hayatın dan tamamen çıkarmak için
sana bir sebep sunmuş işte niye üzülüyorsun

ve şunuda yazmadan edemiyeceğim başta beni çok seviyor demişsinya
gerçekten sevseydi sen onu aldatsan bile sana vuramaz çeker giderdi.

şimdi bu adam senin sevgilinmi yoksa eski sevgilin mi:44::44::44:
sevgilinse senden hoşladığını düşündüğün başka birini faceden neden ekliyorsun
eski sevgilinse senin faceye kimi eklediğin onu ne ilgilendirir ve sana nasıl tokat atar
sevgilin olsada tkat atamazya ya neyse
bence bütün bunların sebebi sensin
bir insanı ya istersin ya istemezsin
hayatın dan tamamen çıkarmak için
sana bir sebep sunmuş işte niye üzülüyorsun

Biz ayrıydık ama bana dediği şey şu sen benden ayrılsan bile beni seviyorsun biliyorum benim sevgime ihanet edemezsin bu kadar kısa sürede
Ayrıca çocuğu ben eklemedim o ekledi ortada hoşlandığına dair kesin bir şey olmayan mesai arkadaşımın isteğini kabul etmem de nasıl bi sakınca olabilir ki

bir ilişki ne emeklerle yürütülüyor...
gerçekten yazık olmus...
bu geldıgınız durum cok ıcler acısı...
sevgılının takıntıları var ve gececk gıbıde gelmedı bana..
hastalıklı bır ılıskı ıstemıyorsan bıtmesı ıyı olmus...
hastalıklı ılıskıler hem senı hemde karsı tarafı törpüler yavas yavas..
gecmıs olsun...

tokatı yedin üstüne bir bardakda suuu içç böyleee erkeklerden nefret ediyorum g....z...lıııı eli kırılsınn inşşş

Sevgilin mi eski sevgilin mi anlayamadım ama,

Sevgilin ise hemen ayrıl, dayak affedilemez, dayak atan- şiddet uygulayan erkeklerden nefret ediyorum:47:

Eski sevgilinse daha dik dur, sana hesap sormasına nasıl izin veriyorsun ki. Bitmişse bitmiştir oh iyi valla hem benle olmasın hem başkasıyla da olmasın..

Buarada sevgiliniz ise ve siz sizden hoşlanan kişiyi faceden eklediyseniz biraz ayıp etmişsiniz..

Eski sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz biz bununla bir ayrılıp bir barışma durumundayız ben bu kişiden ayrılmak istiyorum çünkü doğru bir insan değil ama beni çok seviyor ve gerçekten aşırı ısrarcı olduğu için bende de ona karşı sevgi olduğu için kopamadık bir türlü neyse..konuya gireyim
Bizim iş yerimizde bir çocuk var sanırım bana karşı ilgisi olabilir ama açılma gibi bir durum olmadı tabi ben bu kişiyle diğer bütün iş arkadşlrm gibi muhabbet edip konuşuyorum bu kişi bana faceden arkadaşlık isteği göndermiş bende eski sevgilime bak beni bu şahıs eklemiş bilmiyorum kabul etmem gibisinden bir şey dedim haber verdim ya ben bu kişiyi zerre önemsemiyorum çünkü ama sevgilim beni çok kıskanıyordu ama derdi bana sana güvenim tam seni bir ordunun içine bıraksam kız girer kız çıkarsın bana çok güvenirdi bende diğer istekleri kabul ederken bunu da ettim işte ama kesinlikle faceden bir kez olsun arkadaş babında bile konuşmadım asla
Neyse biz bir gün sevgilimle iş yerinde tek kaldık aramızda iyi değildi ayrılmıştık ben odaya girdim oda arkamdan girdi kolumu tuttu sıktı bana bak senden vazgeçiyorum hep ayrılık istiyordun istediğin oldu diye ama bana cevap ver o kişiyle aranda bir şey mi var ben şok oldum o an ama kolumu sıkıyor beni sarsıyor oturuyorum gelip zorla kaldırıyor gel buraya geeeel diye sarsıyor beni sıkıyor elini kaldırıyor ama vurmuyor ekledin demi dedi faceden bende ne var bunda sadece arkadaşım o benim o yüzden ekledim dedim ağlamaya başladı beni aldattın arkamdan iş çevirdin ben seni yalansız sevdim sarıldı sonra yine sarsmaya başladı bende ağlamaya başladım ama yapmadım aldatmadım demekten başka hiç bir şey diyemedim nefessiz kalmıştım sonra bana okkalı bir tokat attı ben şok oldum ağlamam kesildi ne yapacağımı şaşırdım bende buna bir tokat attım hiç bir şey yapmadı sonra ben bunun üstünü başını yırtıyorum bana nasıl yaparsın bunu bağırıyorum carlıyorım köpek defol git burdan dedim sonra da sinirle çıktım odadadn lavaboya kilitledim kendimi ağladım o da defolup gitti çok kötüydü dizlerimin bağı çözüldü bir anda herşey oldu bitti anlayamadım nevim döndü
Benden önce çok sevdiği bir kız varmış bunu aldatmış bunla sevgiliyken başka biriyle konuşuyormuş ve o çocukla evlenmiş bana diyordu işte sana aşırı bağlanmışım senden anca ihanet edersen vazgeçerim .Sonra bu olaydan sonra dedi ki işte namussuz şerefsiz beni aldattın istediğin oldu sonunda vazgeçtim senden oysa ben sadece onu sevdim

Son düzenleme:
bu kadar kolay kurtulmuşsun , hastanelik olabilirdin:( eski sevgilisinin yarattığı manyaklığın kurbanı sen nie olacakmışsınki::::

Back