- 1 Ocak 2019
- 123
- 81
- Konu Sahibi Ipsizkuklaa
Hayatım boyunca Arkadas ortamimda olsun ailemde olsun hiç böyle şeylere karisan yakinim ya da arkadasim olmamıştır. O yüzden bu konulara ve bu ot dediğiniz şeye o kadar yabancı ve uzagim ki. Belirtilerini falan da hep netten arastirarak ögrenmeye çalıştım simdiye kadar. Ama burda bu konuda bilgisi olan kisiler de var bu yüzden daha detayli ve dogru bilgilenmek istedigim için bunu belirttim. Benim hiç böyle bi ortamim olmadigiiçin beni çok endiselendiriyor bu konu. Elimde degil...diyorum kendime; tamam hadi bırakmış olsun. Sürekli bunun kullanildigi ortamda bjlunan bi insanin yeniden bunu icmeye başlama ihtimali de var hep. ALLAH KORUSUN aklima bunlar da geliyor :/Madde kullandigini sac testiyle ortaya cikartabilirsin (madde dedigin ot galiba)-
Diyelimki kullaniyor- sonuc ne olacak? bosanacakmisin? eger bosanmicaksan bence hic deseleme. adam iciyorsa haftada gizli sakli iki joint iciyordur. siz bu durumu bilip kabullenirseniz bence dahada abartir.
not: marijuana almanyada tedavi amacli kullaniliyor- yani doktor receteyle verebiliyor. sandiginiz gibi bir uyusturucu degil yani. yanlis anlamayin, asla tastiklemiyorum ama saglik acisindan sigaradan zararsiz