Anket Bir tartışmada %100 haklı olunabilir mi ?

Bir tartışmada %100 haklı olunabilir mi?

• Elbette olabilir

OY: 14 63,6%
  • Eğer ortada bir tartışma varsa tamamen haklı yoktur

OY: 8 36,4%

• Ankete Katılan
    22
her tarafın kendine göre haklı yanları vardır bence herkes kendine göre 100 haklıdır..her iki taraf öle der...ondan yorumsuzz

Bu soruyu daha önce sormuş olsaydın her iki tarafın da kendine göre haklılık payı var derdim.a.s
Ama pazar günü anladım ki tartışmada bir kişi tamamen haklı olabiliyormuş. Hiç bir günahım olmadığı halde suçlandım ama bu defa %100 haklıydım.yasakkelime

kisi kendisini tabiki de 100 % hakli bulur ama bence cogu tartismalarda iki tarafinda bi seyde hak payi vardir

Bence asla olunamaz.

Bence dedim çünkü herşey görecelidir aslında.

Hiç bir zaman tek doğru yoktur ki tek bir kişi haklı olabilsin.

Zira toplumsal yanlışlar acaba gerçekten yanlış mıdır belki birine göre %100 doğrudur.

Demek ki neymiş doğru*yanlış - haklı*haksız göreceli kavramdır netliği istatistiği olmaz.

Anlatabildim mi acaba?

Tamamen haklı olunabilir.Çevremde gördüğüm kadarıyla zorla kavga isteyen kale alınmayacak insan var.

kimse %100 haklı değildir, en kendinden emin olunan anlarda bile en fazla %70 haklı olunabilir, %30 muhakkak haksızlık payı bulunmaktadır. (psikoloji dersinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…