• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bir tanecik Arkadalarm bir bakn, bakmken bir de cevap verin ....:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım senin fotoğrafını görmştüm sanki "bugün ne giydin" topiğinde, bende kalın bukle yaptığın veya düz fön çektiğin saçlarını, yine kendi saçından tutamla üst kısmını kabartarak topla, sana çok yakışır eminim. Anlatamadıysam fotoğrafını netten araştıraym?

Canım senin fotoğrafını görmştüm sanki "bugün ne giydin" topiğinde, bende kalın bukle yaptığın veya düz fön çektiğin saçlarını, yine kendi saçından tutamla üst kısmını kabartarak topla, sana çok yakışır eminim. Anlatamadıysam fotoğrafını netten araştıraym?

evet canım fotolarımı kymuştum buggun ne gydn bölumune
bı resım bulabılırsen cok sewınırım tatlım:asigim:

Aslında tam aradığımı bulamadım ama..
Aşağıdaki gibi at kuyruğu yapılıyor saç ama senin saçının daha fazla olduğunu göz önüne alıyoruz tabii ki yerimseniben
Saçının önüne bolca krepe yapıyosun, saçını at kuyruğu yaptıktan sonra da kendi saçından bir tutamla tokanın etrafını sarıp tutturuyosun.

at-kuyrugu-sac-modelleri4.jpg

Krepesi bunun gibi olabilir
040108_klum_400x400.jpg

Eklentiler

• $at-kuyrugu-sac-modelleri4.jpg
    $at-kuyrugu-sac-modelleri4.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 63
Ben paris hiltonunkine bayıldım, saçların anlattağına göre benimkine benziyor, abuk subuk dalgalarla bile beğeniyorum ben o saçı, maşa ile yapınca çok güzel olur, hem spor hem sade bence çok hoş

Back