Saç Kesim Şekilleri Bir tanecik Arkadalarm bir bakn, bakmken bir de cevap verin ....:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aaabbbccc

@~SEKSİ HATUN~@
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
284
2
96
İstanbul
bebişlerimm bu cumartesi fazla uzak olmasada genede fazla yakın olmayan bi düğünmüz var.. ben kuaföre gitmek istemiyorum artık çünkü isteklerime karsılık bulamıyorum kuaförlerde... (2-3 model tutturmuslar kim gelirse aynı modelden yapıyolar)klava: ben ewde yapabilecegim abiye-spor karısık saç modelleri istiyorum..
nette aradım ama ıstedıgım gıbı bıseyler bulamadım (çoğu çok profesyonel) :kedi: sizden ricam bi el atıverinn kaydirigubbakcemile3
şimdiden yardımlarınız için tesekkurlerımı fıskırtır, saygılarımı sunarımm kaydirigubbakcemile3

bence biraz daha bilgi ver canım hani evde yapcakmışsın ya maşan düzleştiricin yada başka bişey var mı ona göre daha rahat model tavsiye edebiliz

ben her zaman düz fönden yanayım saçlarında uzunmuş madem.çok mu basit kaçar?:uhm:

son bişey dahasorucam ona gör bi resim eklicem
saçlarınız dalgalı mı düz mü kıvırcık mı :)

ben bunu düşündüm uçlarını maşanla böyle hafif hafif belirgin bukleler yaparsın düzeltirsin bi onları üstede böyle yarıl toplar gibi hafif kabarık toplarsın tabi krepe ve spray yardımıyla. sonra güzel şık bir toka da buldun mu bence güzel olur ??:1closedeyes:

Son düzenleme:
neden ekleyemedim acaba?

___tamam ekleyebildim bir önceki sayfada_____

Son düzenleme:
cnmmm ben çok yakın bi tanıdık olmadıgı sürece evde yapıyorumm çünkü kuaförede gitsem ya fön yada dalgalı yaptırıyorummm..eee evde ince saç düzleştirmesi var ve bu iki modeli istedigim giibi yapıyorum 15 dk içinde :)düğünlerde genelde dalgalı yapıyorum daha havalı oluyor:)

kız parıs hıltonun sacı ıyıymış de benım sacım koyu kestane sarıdakı gıbı göstermes kı kendını

dogru söluyosun canım en mantıklısı bu hihoyyyt
ayy baska model falan blıosanız resım olmasada bı anlatın yaa

kız parıs hıltonun sacı ıyıymış de benım sacım koyu kestane sarıdakı gıbı göstermes kı kendını

hmm onu da düşündüm ama bence gösterir ya dediğim gibi şık bir toka al ama.
hem bak bu model abartılı değil ama çok sade de değil. bir düşün sen sositososito
bi dee maşa yaparken saçına böyle lüle değil de daha dalga modunda olsun istiyorsan maşayı saçına değil saçını maşaya dola ve yine öyle aç. bir tavsiye

nem canım harıka sacların...
ezgı35 saol canım tavsıyen ıçın

yanlız söyle bısey war ben masayla ugrasamıyomm yaa :) zor gelıo sacım da cok yaaa

canım meraba bence dalgalı havalı bı fon cekır saclarında uzunmus muthıs durur

nem canım harıka sacların...
ezgı35 saol canım tavsıyen ıçın

yanlız söyle bısey war ben masayla ugrasamıyomm yaa :) zor gelıo sacım da cok yaaa

cnmm biras el alışkanlıgına baglı..ben önceden saçımı düzleştirmeyi daha kolay yapıyordum..şimdii elim acaip alıştı dalgalı yapmak daha bi kolay geliyor..yada bi arkadaşın sana yardım etsin.malum düğüne gidiyorsan evler şenlikli oluyor bi sürü kıs her odada süslenir falan bizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…