• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selisay

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
861
534
53
27
Heey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
*23 24 25 ocak pik değerlendirdik.
*26 27 ocak t silikleşiyor çatlama oldu dün de değerlendirdik.
-2 gündür kasıkta şiddetli ağrı
-bel ve sırt ağrısı
-sağlı sollu sancılar yumurtalık bölgesinde
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
- önce beyaz kremsi akıntı sonra su gibi akıntı
- idrar yaparken sağ veya sol tarafta hafif sızı
20/26 ocak her gün ilişki yasandı korunmadan
Döllenme gerçekleşiyor mudur?

Kuzum bunların hepsi yumurtlama belirtisi döllenmeyi sadece allah biliyor 12.gün belirtin başlar ya adet olursun yada gebe. dün çatladı bugün döllendi yarında doğar çok hızlısın cnm😀sabırla ve duayla bekliyoruz hepimiz inanki

Kuzum bunların hepsi yumurtlama belirtisi döllenmeyi sadece allah biliyor 12.gün belirtin başlar ya adet olursun yada gebe. dün çatladı bugün döllendi yarında doğar çok hızlısın cnm😀sabırla ve duayla bekliyoruz hepimiz inanki
Ya ne bileyim döllenme bikaç gün sürüyormuş benim de bikaç gündür bu belirtiler var, sormak istedim benimle aynı şeyi yasayan var mı diye. Hemen evet hamileyim yarın dogururum diye düşünmedim zaten basına gelen sonrasında ne oldu bilen varsa yazsın diye konu actım 👍

Sıkıntı yok cnm streste yapma çokta kaptırmadan 12.günü bekle inş.rabbim tez zamanda tattırır anneliği😘

Heey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
Aynen bunlar yumurtlama gününü değerlendirdiğin için oluyo bendede oldu

Valla seni bıraksak sen doğuma gidersin bu gazla 🤭
Bir sakin ol bu kadar erken belirti özellikle bulantı olmaz.. Şişlik kasık ağrısı yumurta çatlama belirtisidir zaten biraz sabır kendini böyle umutlandırıp sonra yerle bir olma..
(1 sene boyunca yerle bir olmuş biri olarak yazıyorum)

Aynen bunlar yumurtlama gününü değerlendirdiğin için oluyo bendede oldu
Öyle mi.. Peki sonrasında ne oldu arılar gecicek mi? Calısamıyorum agrıdan. Sırtım belim kopuyor resmen karnım da cok şiş normal giydiğim pantolon karnıma cok baskı yapıyor aşırı şişkinlik oldu. Yumurta catladı zaten de neden böyle oluyo sonra noldu siz hamile kaldınız mı adetim 13 gün var

Valla seni bıraksak sen doğuma gidersin bu gazla 🤭
Bir sakin ol bu kadar erken belirti özellikle bulantı olmaz.. Şişlik kasık ağrısı yumurta çatlama belirtisidir zaten biraz sabır kendini böyle umutlandırıp sonra yerle bir olma..
(1 sene boyunca yerle bir olmuş biri olarak yazıyorum)
Yok hemen hamileyim demiyorum ki zaten, sadece ağrılar ne zmaan geçecek aynı durumda olan varsa yazsın diye konu actım. Ayakta duramıyorum zor çalısıyorum şuan sırtım belim kopuyor resmen karnım da cok şiş

Öyle mi.. Peki sonrasında ne oldu arılar gecicek mi? Calısamıyorum agrıdan. Sırtım belim kopuyor resmen karnım da cok şiş normal giydiğim pantolon karnıma cok baskı yapıyor aşırı şişkinlik oldu. Yumurta catladı zaten de neden böyle oluyo sonra noldu siz hamile kaldınız mı adetim 13 gün var
Hayır maalesef gebelik olmadı

-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
22,23 ve 25 ocak değerlendirdik biz de.2 gün pik diğer gün çatlamaydı. Zerre belirtim yok. Olucak gibi de değil.Bunca belirtiyi bedenine nasıl sığdırdın 😃

22,23 ve 25 ocak değerlendirdik biz de.2 gün pik diğer gün çatlamaydı. Zerre belirtim yok. Olucak gibi de değil.Bunca belirtiyi bedenine nasıl sığdırdın 😃
Çalıştıgım için sanırım ve yumurta catlarken de zaten agrım oluyordu. Çok yogun calısıyorum ve psikolojik de olabilir belki bilmiyorum ögrenmel için buraya yazdım zaten

-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
Benim de 24-25 pik 26sında silikleşti sanırım çatladı
Ayın 26sında sabaha karşı çok şiddetli bir kasık ağrısı oldu bugün de bütün gün karnımın içi acı hissiyle birlikte ağrıdı
23 24 25 26 27 sini değerlendirdik sanırım yumurtlamayı ve çatlamayı değerlendirdiğimiz için ağrıyor bu kadar erken döllenme olabilceğini düşünmüyorum umarım en kısa zamanda ikimiz de güzel haberleri alırız🙏🏻☺️🥰

Benim de 24-25 pik 26sında silikleşti sanırım çatladı
Ayın 26sında sabaha karşı çok şiddetli bir kasık ağrısı oldu bugün de bütün gün karnımın içi acı hissiyle birlikte ağrıdı
23 24 25 26 27 sini değerlendirdik sanırım yumurtlamayı ve çatlamayı değerlendirdiğimiz için ağrıyor bu kadar erken döllenme olabilceğini düşünmüyorum umarım en kısa zamanda ikimiz de güzel haberleri alırız🙏🏻☺️🥰
İnşAllah 🙏🏻 ❤️

-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
Ya pik yapan günlerimiz bile neredeyse aynı 23 te pik yaptı 24te silikleşti 22 23 24 25 değerlendirdik.psikolojik olduğunu düşündüğüm belirti yaşıyorum kasıklarım çekiliyo sağ yumurtalığım atıyo gibi tek farklı olan şey bu bu ay doktora gittim o söyledi 25inide değerlendirin çatlar diye ovülasyon testiyle de takip ettim yumurtamın sağdan geleceğini söyledi. İlişkiden sonra hep sağıma yattıö ama kendimi çok dinlediğimden psikolojik mi yoksa gerçekten kasıklarımda bi hareket var çekiliyor 10 snlik ağrılar giriyor falan inş güzel sonuçlar alırız ne diyim

Ya pik yapan günlerimiz bile neredeyse aynı 23 te pik yaptı 24te silikleşti 22 23 24 25 değerlendirdik.psikolojik olduğunu düşündüğüm belirti yaşıyorum kasıklarım çekiliyo sağ yumurtalığım atıyo gibi tek farklı olan şey bu bu ay doktora gittim o söyledi 25inide değerlendirin çatlar diye ovülasyon testiyle de takip ettim yumurtamın sağdan geleceğini söyledi. İlişkiden sonra hep sağıma yattıö ama kendimi çok dinlediğimden psikolojik mi yoksa gerçekten kasıklarımda bi hareket var çekiliyor 10 snlik ağrılar giriyor falan inş güzel sonuçlar alırız ne diyim
Ay hadi inşallah olursa hepimiz aynı dönemlerde olcaz hayırlısıyla güzel haberlerimizi yazıyor oluruz buraya 12 gün sonra 🙏🏻☺️

Ebet psikolojik sanırım. Bakalım 1 hafta hiç düşünmemeye bu siteye girmemeye calıscam. Adete Bi hafta kala şüphelenirsem test yaparım inşallah ikimiz de güzel haberler alırız 🙏🏻❤️

-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
Valla aynı şeyler bende de var ama ben daha dün okudum yumurtlama belirtisi bunlar döllenmeyi biz anlayamazmışız. bu arada benimde 12 gün kaldı adete. hemen hemen aynı zamanlar sanırım ama biz bu kadar değerlendirmedik 20 ve 24 ü değerlendirdik sadece:)) özellikle benim sağ tarafım çok sızladı bu sefer sanki orada bir ağırlık varmış hissi oldu.dün çok kötüydü bugün daha hafif. ve kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı oldu. döllenme olmuşta olabilir ben en son kimyasal yaşadığımda 3. hafta da öğrendim gebeliğimi değerimde 600 çıkmıştı yani büyük ihtimalle erken döllenme oldu.ama o zaman ne oldu vücudumda hiç hatırlamıyorum 1 sene olacak neredeyse çünkü. inşallah bizde bu belirtilerden sonra hamile kalırız.

Valla aynı şeyler bende de var ama ben daha dün okudum yumurtlama belirtisi bunlar döllenmeyi biz anlayamazmışız. bu arada benimde 12 gün kaldı adete. hemen hemen aynı zamanlar sanırım ama biz bu kadar değerlendirmedik 20 ve 24 ü değerlendirdik sadece:)) özellikle benim sağ tarafım çok sızladı bu sefer sanki orada bir ağırlık varmış hissi oldu.dün çok kötüydü bugün daha hafif. ve kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı oldu. döllenme olmuşta olabilir ben en son kimyasal yaşadığımda 3. hafta da öğrendim gebeliğimi değerimde 600 çıkmıştı yani büyük ihtimalle erken döllenme oldu.ama o zaman ne oldu vücudumda hiç hatırlamıyorum 1 sene olacak neredeyse çünkü. inşallah bizde bu belirtilerden sonra hamile kalırız.
İnsallah ben hiç tecrübe etmedim ondan sordum benim de dün çok fenaydı belim kopuyor kasıklarım sağlı sollu sancıordu bugun daha hafıf ama var yone zor çalısıyorum şuan

Back
X