bir süredir egzersiz yapıyorum

sheldonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
58
0
bir süredir boy uzatma egzersizleri yapıyorum youtube da video eşliğinde, bir hafta oldu başlayalı, başlarda hamlık belirtisi ağrılar hissediyordum, ama iki gündür bazen dizlerimde hafifte olsa bir ağrı ve egzersiz yaparken kıkırdak sesine benzer sesler duyuyorum. duruşum bile değişti diyebilirim bi hafta olsa da bedenimde bir farklılık hissediyorum boyum uzadı mı bilmiyorum henüz ölçülmedim ... sormak istediğim o sesler ve hafif ağrılarım hamlıktan mı devam ediyor yoksa boyum mu uzuyor, bu konuda bilgili hanımların yorumlarını bekliyorum

yaşınız kaç ve video paylaşabilir misiniz burada. o egzersizler duruşu düzelttiği ve vücudu esnettiği için daha uzun gösteriyordur, sağlık sorunu oluşturduğunu sanmıyorum,normaldir bence...

yaşınız kaç ve video paylaşabilir misiniz burada. o egzersizler duruşu düzelttiği ve vücudu esnettiği için daha uzun gösteriyordur, sağlık sorunu oluşturduğunu sanmıyorum,normaldir bence...

https://www.youtube.com/watch?v=24_MZ1l5x84 20 yaşındayım sabah uyandığımda ve gece yatarken yapıyorum gerçekten işe yarıyor, uzatıp uzatmadığını bilmem de vücuda iyi geldiği kesin :))

video biraz küçük ama ben de üşenmezsem yapabilirim,en azından biraz daha dik durabilmek için.

tatlım benim kamburum var hafiften dik duramıyorum bende sinir oluyodum kendime :) gerçekten faydasını görüyosun

yaşınız daha 20 iken çalışmanız işe yarar bence
duruş bozukluğunuzu düzelttiğinizde zaten kafadan iki üç santim uzayacaksınız
bir de kemikleriniz uzar, beş altı santim cepte
çalışmaya devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…