- Konu Sahibi iyimserbirgul
-
off off istemsiz gülüyorum bi yandan.. Türk erkeği kıllı olur ama aşırısı iyi olmuyorr.. :))
Peki son sorum.. Kızmaya başlayacaksınız bana ama, Tüğ dökücü kremlerden falan kullandrsam.. "0" tüğ durumuna gelse.. tekrar çıkmaya ne zaman sonra başlar? ve yine o gürlük olurmu ..
merhabalar ilk mesajımda bi sorunumuz var.. Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
iyiyiz fakat aşırı kıllanma var.. bacakları, kolları, göğsü.. normal değil yani...
göğsündeki kıllar artık omuzlarınada atlar gibi olunca utanıp uzak duruyor benden..
benden çok, o takıyor kafasına bu durumu ..
Tüğ dökücü gibi birşey teklif edemem hem kullanmaz, hem kızar.. yani kökten çözüm olmaz.. kıl olmalı ama az :S
Azaltma imkanımız nedir ?
ne kullandırabilirim.. nasıl bi yol izlemeliyim.. yardımlarınızı bekliyorum..
yaş 19.
merhabalar ilk mesajımda bi sorunumuz var.. Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
iyiyiz fakat aşırı kıllanma var.. bacakları, kolları, göğsü.. normal değil yani...
göğsündeki kıllar artık omuzlarınada atlar gibi olunca utanıp uzak duruyor benden..
benden çok, o takıyor kafasına bu durumu ..
Tüğ dökücü gibi birşey teklif edemem hem kullanmaz, hem kızar.. yani kökten çözüm olmaz.. kıl olmalı ama az :S
Azaltma imkanımız nedir ?
ne kullandırabilirim.. nasıl bi yol izlemeliyim.. yardımlarınızı bekliyorum..
yaş 19.
off off istemsiz gülüyorum bi yandan.. Türk erkeği kıllı olur ama aşırısı iyi olmuyorr.. :))
Peki son sorum.. Kızmaya başlayacaksınız bana ama, Tüğ dökücü kremlerden falan kullandrsam.. "0" tüğ durumuna gelse.. tekrar çıkmaya ne zaman sonra başlar? ve yine o gürlük olurmu ..
Benim eşimde çok kıllıydı 4 senedir epilasyona gidiyor çok az kaldı sizede tavsiye ederim canım.
Her ay ağda ile uğraşacağına kesin çözüm olmuş olur.
Epilasyon çok sıkıntılı olmazmmı erkeklerdee? :))
Hayal bile edemiyorum..
Tüğ dökücü yada azaltıcı birşey yokmudur kullanabileceğimiz.. Tamamen kurtulmaya ikna edemem.. birazz sert takılıyor kendisi.. ağda falan imkansız yani..
Tüy azaltici losyon kullanıyoruz biz esimle beraber. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?