• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorunumuz var.... "KIL"

off off istemsiz gülüyorum bi yandan.. Türk erkeği kıllı olur ama aşırısı iyi olmuyorr.. :))

Peki son sorum.. Kızmaya başlayacaksınız bana ama, Tüğ dökücü kremlerden falan kullandrsam.. "0" tüğ durumuna gelse.. tekrar çıkmaya ne zaman sonra başlar? ve yine o gürlük olurmu ..

off off istemsiz gülüyorum bi yandan.. Türk erkeği kıllı olur ama aşırısı iyi olmuyorr.. :))

Peki son sorum.. Kızmaya başlayacaksınız bana ama, Tüğ dökücü kremlerden falan kullandrsam.. "0" tüğ durumuna gelse.. tekrar çıkmaya ne zaman sonra başlar? ve yine o gürlük olurmu ..

daha gür olur, onlar jilet etkisi yapıyo zaten

merhabalar ilk mesajımda bi sorunumuz var.. Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
iyiyiz fakat aşırı kıllanma var.. bacakları, kolları, göğsü.. normal değil yani...
göğsündeki kıllar artık omuzlarınada atlar gibi olunca utanıp uzak duruyor benden..
benden çok, o takıyor kafasına bu durumu ..

Tüğ dökücü gibi birşey teklif edemem hem kullanmaz, hem kızar.. yani kökten çözüm olmaz.. kıl olmalı ama az :S
Azaltma imkanımız nedir ?
ne kullandırabilirim.. nasıl bi yol izlemeliyim.. yardımlarınızı bekliyorum..
yaş 19.

amaaaan sorun ettiğin şeye bak benim eşim de kıl yumağıdır ve her yere de döker kıl toplarım ben peşinden sürekli.

mart ve eylül aylarında kendini güzel bi traş ediyo (göğsünü sadece,çünkü göğsü ve gövdesi çok kıllı) yetiyo,bence sorun yapma bunu mutlu musun ona bak ;)

merhabalar ilk mesajımda bi sorunumuz var.. Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
iyiyiz fakat aşırı kıllanma var.. bacakları, kolları, göğsü.. normal değil yani...
göğsündeki kıllar artık omuzlarınada atlar gibi olunca utanıp uzak duruyor benden..
benden çok, o takıyor kafasına bu durumu ..

Tüğ dökücü gibi birşey teklif edemem hem kullanmaz, hem kızar.. yani kökten çözüm olmaz.. kıl olmalı ama az :S
Azaltma imkanımız nedir ?
ne kullandırabilirim.. nasıl bi yol izlemeliyim.. yardımlarınızı bekliyorum..
yaş 19.

lazer tedavisi en kalıcı ve kısa çözüm ..

canım tüy dökücü iyi değil sonradan daha sert çıkıyo hem kesin çözümler varken niye geçici çözüm istiyo ki. hem rahatsız hem lazere sıcak bakmıyo. o zaman öyle gezsin madem :1:

benım kocamda fazla yok ama zor ıkna ederek götürdüm lazere ..her taraf kıl tüy temızlıgıde zor valla maymun beslesem bu kadar kıl olmazdı sımdı rahatım :D

erkeğin kıllısı makbuldur dermişim :) canım kesin çözüm lazer. bir kaç kez gitse bile en azından azalır rahat edersiniz.

benim lise sona giden erkek kardeşimde çok kıllı göğsüne,bacaklarına,koltuk altına falan her ay ağda yapıyo kendisi ilk başlarda salona gidiyordu her ay ama kendisi yapmayı öğrendi heralde bayağı azalmıştır bir iki yıldır kışın bile düzenli olarak yapıyor. Hatta yüzüne de ayda 2 kez ağda yapıyor böylece her sabah okula gitmeden önce uykulu uykulu traş olup yüzünü kızartmak,kesip kanatmak zorunda kalmıyor. Bence erkeler yapmalı diye düşünüyorum kaymak gibi hoş oluyorlar :)

Benim eşimde çok kıllıydı 4 senedir epilasyona gidiyor çok az kaldı sizede tavsiye ederim canım.

Her ay ağda ile uğraşacağına kesin çözüm olmuş olur.

Epilasyon çok sıkıntılı olmazmmı erkeklerdee? :))
Hayal bile edemiyorum..

epilasyon ağdadan daha mantıklı ağdada daha acı oluyor epilasyonda jiletle alındıktan sonra uygulama yapılıyor ve kıllar ne kadar siyahsa o kadar etkili oluyor tavsiye ederim.
bende geçen kış eşimi göndermiştim 2-3 seans ancak gitti.gittiği yer sürekli adres değiştiriyordu randevularda sorun falan vardı devam etmedi.
geçenlerde tekrar gitmek istediğini söyledi araştırıyorum.eşimde de tüylü gibi omuzunda ve sırtında çok fazla yok ama ondanda rahatsızlık duyuyor.sırtında tüyler olanlara allah yardım etsin ben tatilde falan görünce bi tuhaf oluyorum :37:

eşim kol altı ense omuz ve sırt için gitmak istiyor.sende erkek arkadaşına bence epilasyondan bahset kol altı nasıl bizim için sorunsa onlar içinde aynı rahatlar vallahi :ssz:

Back