• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorunumuz var.... "KIL"

iyimserbirgul

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
7
0
16
Kocaeli
merhabalar ilk mesajımda bi sorunumuz var.. Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
iyiyiz fakat aşırı kıllanma var.. bacakları, kolları, göğsü.. normal değil yani...
göğsündeki kıllar artık omuzlarınada atlar gibi olunca utanıp uzak duruyor benden..
benden çok, o takıyor kafasına bu durumu ..

Tüğ dökücü gibi birşey teklif edemem hem kullanmaz, hem kızar.. yani kökten çözüm olmaz.. kıl olmalı ama az :S
Azaltma imkanımız nedir ?
ne kullandırabilirim.. nasıl bi yol izlemeliyim.. yardımlarınızı bekliyorum..
yaş 19.

bence de bir agda salonuna gitsin..
fakat dayanabileceginden süpheliyim:1:
ama bir doktora da gidebilirsiniz..hormon ile alakalı bir sey de olabilir..

Fazla kıl cidden insanı rahatsız eden bir şey. Hele ki senin anlattığına göre erkek arkadaşının aşırı derecede varmış. Rahatsız oluyor zaten, düzgünce konuş ve lazer epilasyona gitsin. Utanıyordur tabii de, sen tatlı dille söylersen en azından bu fikri değerlendirir diye düşünüyorum.

bence traş makineleri var tamamen kılı dipten kesmeyen kısaltan, onlardan kullansın en pratik ve acısız yöntem o
vucut geliştirmecileri örnek ver onlar kadınlardan tüysüz valla
:1:
bence sende onu öyle kabul edecek, onun doğal hali öyle, kılla mücadeleye gerek yok:1:
kafasına takıyorsa eğer sen onu rahatlatabilirsin, yok kafaya takan hem o hem sensen o zaman yorumum başka olur

Tüğ dökücü yada azaltıcı birşey yokmudur kullanabileceğimiz.. Tamamen kurtulmaya ikna edemem.. birazz sert takılıyor kendisi.. ağda falan imkansız yani.. :(

bırakın bu KIL dan tüyden muhabbetleri...:1:

gitsin lazare kurtulsun bukadar basit...

Tüğ dökücü yada azaltıcı birşey yokmudur kullanabileceğimiz.. Tamamen kurtulmaya ikna edemem.. birazz sert takılıyor kendisi.. ağda falan imkansız yani.. :(

bence sevgilinin kıllarıyla o da barışsın sende barış, savaşmayın barışın yani:27::27:
köpük var sıkıyosun, splatulayla o köpüğü sıyırıyosun sonra onu deneyebilir

bence sevgilinin kıllarıyla o da barışsın sende barış, savaşmayın barışın yani:27::27:

bu tür seyler kesin çözüm degil ki tatlım ..tüyleri daha sert çıkarmaktan başka bir işe yaramaz..
3 yol var.. ağda ya da lazer...
ya da buna alışmak ..kıllarla barışmak:))

İyi hoş ama işte tamamen kadın gibi kılsız olmayı istemiyor.. yani ne çok ne az orta bi denge istiyor.. yoksa çoktan tüğ dökücü falan bi şekilde hallettirirdim.. traş makinesi güzel fikir ama daha gürleşmesin? :(

konunun hemen yanında çıkan kılla ilgili resim ve reklam konuya tam oturmuş:9:
konuşarak rahatlatmaya çalışın, birçok erkekte var bu, siz sıkıntı yapmıyorsanız tabi.
yoksa çok önemli bir ayrıntı değil evlilikte.

bu tür seyler kesin çözüm degil ki tatlım ..tüyleri daha sert çıkarmaktan başka bir işe yaramaz..
3 yol var.. ağda ya da lazer...
ya da buna alışmak ..kıllarla barışmak:))

tamamda canım, burada bi kadından değil erkekten bahsediyoruz, ee türk erkeğide kıllı yani, kabul etmek lazım

İyi hoş ama işte tamamen kadın gibi kılsız olmayı istemiyor.. yani ne çok ne az orta bi denge istiyor.. yoksa çoktan tüğ dökücü falan bi şekilde hallettirirdim.. traş makinesi güzel fikir ama daha gürleşmesin? :(

lazer ve ağda dışında her yöntem gürleştirir zaten, bi taraftan zaten gürmüş ne kadar gürleşebilir diye düşünüyo insan:27::27: bence en iyi çözüm makineyle kısaltmak ayda bir kısaltsa yeter

Son düzenleme:
"NANO Tüy Azaltıcı Krem", "BİODER TÜY AZALTICI VÜCUT BAKIM KREMİ"

Böyle ürünler buldum internette, kullanan falan varmı ? etkisi nedir..

o zaman bunlar hiç olmaz, çünkü önce ağda tarzı kılı dipten alıp kremi sonra sürmek gerekiyo

bi erkeğin ağda ya da epilatör kullandığını düşünemiyorum ya, ne kadar acı çeker, tüylerim diken diken oldu
:52::52:

tamamda canım, burada bi kadından değil erkekten bahsediyoruz, ee türk erkeğide kıllı yani, kabul etmek lazım

o yuzden ne yapmak lazım..konu sahibinin sevgilisiyle oturup konusması benim için onemli degil uzulme gibisinden cumleler kurması..
dedigin gibi türk erkekleri kıllı ona yapacak bişey yok:1:

benim eşimde çok kıllı.abartmıyorum benlerinin üzerinde bile kapkalın,3 4 cm uzunluğunda kıllar var :27:

dışardan baksan inanmazsın çünkü esmer değil,saçı kumral ama vücudundaki kıllar simsiyah :37:

temizlik yaparken her yerden kılları çıkıyor.ben alıştım artık :1:

eğer kafasına çok takıyorsa sen konuşarak rahatlat.

att gibimi :1: kusura bakmada tabirin komiğime gitti. Bir çaresi varmıdır bilmiyorum ama doktora gitseniz hormonlarla ilgili birşeymi acaba belki bir ilacı azaltıcısı kökleri kurutucu birşeyler vardır belki

Back