ılginiz ve yanıtlarınıza çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla,ileti yazdığım bir konuya yanıt-ileti vs yazılıp yazılmadığını anlamanın en kısa yolu her ileti yazdığım konuya abone olmak...Doğru anlamış mıyım acaba? :kedi:
Pekiiii..Bir konuya nasıl abone olacam ki ? :kedi::uhm:
Teşekkürler sevgili dids.Şimdi anladım ve abone oldum.Ama gene de pek pratik değil bence bu yöntem. :kedi: Yani ben her seferinde,bu siteye girmeden önce hotmailimi açıp bakmam gerekiyor,ileti yazdığım bir konuya yanıt gelmiş mi diye.Oysa ileti yazdığımız bir konuya yanıt gelip gemediğini,siteye girer girmez görsek daha iyi olmaz mı? "İletilerime yazılan yeni yanıtları göster" diye bir seçenek olsa ve tıklayınca ileti yazdığımız ve yanıt yazılan konular görünse :uhm: Yani "daha siteye dün üye oldu bugün ne diyor" diyebilirsiniz.Lütfen yanlış anlamayın.Siteyi beğenmediğimden veya kötülemek gibi bir isteğim olduğundan falan değil.Eğer beğenmesem girmem bir daha siteye olur-biter.Daha pratik,kullanım kolaylığı olan bir sistem,bu kocaman ve dopdolu siteye daha çok yakışır diye düşündüğümden bu öneriyi sunuyorum.Kendimi ifade edebildim mi ki? :uhm: a.s.
merhaba bende yeni üyeyim. bende konulara yazdığım cevapları göremiyorum ve ayrıca profil resmi yüklemeye çalışıyorum olmuyor. çok güzel ve fazydalı bir site gerçekten ama çok karışık geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?