• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorunum var..

legato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
11
0
86
İzmir
Arkadaşlar,merhabalar.Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama,"sitede yaşanan sorunlar" bölümü kilitli,"sık sorulan sorular" bölümü kilitli,yani konuyu açıp soracak yer bulamadım,en uygun burayı gördüm..:uhm: Üye olduğum günden beri zaman buldukça siteye girip inceliyorum ve bazı şeyleri çözemedim halâ :utangac: Daha önce üye olduğum bir kaç sitede,siteye giriş yaptığımda,sağ (ya da sol farketmez :) ) üstte "yeni gönderilen iletileri göster" ve "İletilerime yazılan yeni yanıtları göster." seçenekleri var.Yani girdiği zaman,"yazdığım iletiye yanıt gelmiş mi?" diye fellik fellik siteyi aramak zorunda kalmıyor insan,hemen buluyor yazdığı iletileri ve gelen yanıtları.Burada da böyle bir uygulama var da ben mi bulamıyorum,yoksa yok mu?Site o kadar büyük,o kadar üyesi,o kadar çok konusu var ki,ilgilendiğim ve ileti yazdığım konuları diğerlerinin arasından bulmak için epey bir uğraşıyorum şu anda çünkü :uhm: :çok üzgünüm:

sol üstte yararlı linklerde bugünkü mesajlar var son mesajlara eşdeğer ve nikinizden istatistiklere bakarsanız açtıgınız konulara ve yazdığınız mesajlara ulaşırsınız

bende yeni sayılırım ama sanırım konuya abone oldugun zaman zaten ne yorum yazilmis neler soylenmis okuyup gorebiliyorsun ve aramak zorunda kalmiyorsun....
ben boyle biliyorum valla ama bilgili arkadaslar cvp yazacaktir sana cnm

Sol üst tarafta olan kullanıcı panelinizden abone olduğunuz konulara yazılan yanıtları takip edebilirsiniz a.s.

İlginiz ve yanıtlarınıza çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla,ileti yazdığım bir konuya yanıt-ileti vs yazılıp yazılmadığını anlamanın en kısa yolu her ileti yazdığım konuya abone olmak...Doğru anlamış mıyım acaba? :kedi: :utangac:

ılginiz ve yanıtlarınıza çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla,ileti yazdığım bir konuya yanıt-ileti vs yazılıp yazılmadığını anlamanın en kısa yolu her ileti yazdığım konuya abone olmak...Doğru anlamış mıyım acaba? :kedi: :utangac:

Konuya abone olduktan sonra mesaj takibini kontrol panelimden yapıyorum ben.

Pekiiii..Bir konuya nasıl abone olacam ki ? :kedi: :utangac: :uhm:

Konuya mesaj yazdığınız zaman otomatik olarak abone oluyoruz diye biliyorum. Mesaj yazmadan abone olmak için; konuya girdiğiniz zaman birinci mesajın sağ üst tarafında seçeneklerden "Bu konuya abone ol" tuşuna bir kere tıklayın. Konulara aboenik şeklinizi kendi istediğiniz biçimde ayarlamak için "Kontrol paneli->Seçenekleri Düzenle->Abonelik ayarları" ordan mail yada ne şekilde uyarılmak istiyorsanız ayarlama yapabilirsiniz.

Teşekkürler sevgili dids.Şimdi anladım ve abone oldum.Ama gene de pek pratik değil bence bu yöntem. :kedi: Yani ben her seferinde,bu siteye girmeden önce hotmailimi açıp bakmam gerekiyor,ileti yazdığım bir konuya yanıt gelmiş mi diye.Oysa ileti yazdığımız bir konuya yanıt gelip gemediğini,siteye girer girmez görsek daha iyi olmaz mı? "İletilerime yazılan yeni yanıtları göster" diye bir seçenek olsa ve tıklayınca ileti yazdığımız ve yanıt yazılan konular görünse :uhm: Yani "daha siteye dün üye oldu bugün ne diyor" diyebilirsiniz.Lütfen yanlış anlamayın.Siteyi beğenmediğimden veya kötülemek gibi bir isteğim olduğundan falan değil.Eğer beğenmesem girmem bir daha siteye olur-biter.Daha pratik,kullanım kolaylığı olan bir sistem,bu kocaman ve dopdolu siteye daha çok yakışır diye düşündüğümden bu öneriyi sunuyorum.Kendimi ifade edebildim mi ki? :uhm: a.s.

Profilinizdeki istatisliklerden yazdığınız mesajlara bakabilir gelen cevapları ordanda kontrol edebilirsiniz

Teşekkürler sevgili dids.Şimdi anladım ve abone oldum.Ama gene de pek pratik değil bence bu yöntem. :kedi: Yani ben her seferinde,bu siteye girmeden önce hotmailimi açıp bakmam gerekiyor,ileti yazdığım bir konuya yanıt gelmiş mi diye.Oysa ileti yazdığımız bir konuya yanıt gelip gemediğini,siteye girer girmez görsek daha iyi olmaz mı? "İletilerime yazılan yeni yanıtları göster" diye bir seçenek olsa ve tıklayınca ileti yazdığımız ve yanıt yazılan konular görünse :uhm: Yani "daha siteye dün üye oldu bugün ne diyor" diyebilirsiniz.Lütfen yanlış anlamayın.Siteyi beğenmediğimden veya kötülemek gibi bir isteğim olduğundan falan değil.Eğer beğenmesem girmem bir daha siteye olur-biter.Daha pratik,kullanım kolaylığı olan bir sistem,bu kocaman ve dopdolu siteye daha çok yakışır diye düşündüğümden bu öneriyi sunuyorum.Kendimi ifade edebildim mi ki? :uhm: a.s.

Bencede daha pratik olur ama ben kontrol paneline çok alıştım ordan takip etmekte aşağı yukarı aynı. Yeni mesaj yazılmış konuların yanlarında bulunan aşağı doğru ok işaretine (
firstnew.gif
) tıkladığınız zaman konuya yazılmış yeni mesajları görebilirsiniz. Ben bu şekilde takip ediyorum.
Asla daha yeni üye eski üye gibi bir ayrım yok sitemizde, onun için rahat olun lütfen :1hug:

merhaba bende yeni üyeyim. bende konulara yazdığım cevapları göremiyorum ve ayrıca profil resmi yüklemeye çalışıyorum olmuyor. çok güzel ve fazydalı bir site gerçekten ama çok karışık geldi bana

merhaba bende yeni üyeyim. bende konulara yazdığım cevapları göremiyorum ve ayrıca profil resmi yüklemeye çalışıyorum olmuyor. çok güzel ve fazydalı bir site gerçekten ama çok karışık geldi bana

canım banada karışık gelmişti ilk önce zamanla alışıyosun delikafadulden

Back