Arkadaşlar,merhabalar.Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama,"sitede yaşanan sorunlar" bölümü kilitli,"sık sorulan sorular" bölümü kilitli,yani konuyu açıp soracak yer bulamadım,en uygun burayı gördüm..:uhm: Üye olduğum günden beri zaman buldukça siteye girip inceliyorum ve bazı şeyleri çözemedim halâ
Daha önce üye olduğum bir kaç sitede,siteye giriş yaptığımda,sağ (ya da sol farketmez :) ) üstte "yeni gönderilen iletileri göster" ve "İletilerime yazılan yeni yanıtları göster." seçenekleri var.Yani girdiği zaman,"yazdığım iletiye yanıt gelmiş mi?" diye fellik fellik siteyi aramak zorunda kalmıyor insan,hemen buluyor yazdığı iletileri ve gelen yanıtları.Burada da böyle bir uygulama var da ben mi bulamıyorum,yoksa yok mu?Site o kadar büyük,o kadar üyesi,o kadar çok konusu var ki,ilgilendiğim ve ileti yazdığım konuları diğerlerinin arasından bulmak için epey bir uğraşıyorum şu anda çünkü :uhm: :çok üzgünüm:
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)