• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bir Sorunum var Bakarmısınız?

zeynet52

HERDAİM
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
32
0
86
İstanbul
İyi günler hanımlar ben koltukaltı bölgeme ilk lazer epilasyon ile başladım 4 seansta bitti koltukaltım ama çok aşırı zayıf çıktığı için tüyler (bakınca gözükmüo çok dikkatli bakınca anlaşılıyor) gittiğim yer en son iğneli yapalım bitsin dedi 13 gün önce iğneli yaptırdım şimdi 2 gün sonra kontrole gidicem şöyle birşey oldu iğne batırılan yerlerden simsiyah kıl çıkmaya başladı sanki jiletle alınmış gibi yani bitmiş şey yeniden başladı sizce bu normal mi? sorucam ama doğru yanıt verirler mi bilmiorum boş boşuna uzamasın seanslar istiyorum az para deil yani

yardımcı olabilirmisiniz?

iyi günler,
Kusura bakmayın ancak yorumunuza katılamayacağım. İğneli epilasyon uygulamasının, bu şekilde besleyici özellikte bir sonuç vermesi mümkün değil. Lazer uygulamasını müteakip aradan ne kadar zaman geçti de incelenler dışında tamamen sonuç aldığınızı düşündünüz? Bence iğneli epilasyon uygulaması yaptırmamış olsaydınız bile belirttiğiniz şekilde oluşumlarla zaten karşılaşacaktınız. Muhtemelen bunlar tahrip edilmeyen köklere ait yeni oluşumlardır. saygılarımla.

Ben de bildiğimi paylaşayım. ılk kez duyuyorum böyle bir etkisi yoktur iğnelinin. Lazerin bitiremediği ve sonrada o şekilde çıkan tüyler olabiliyor diye duydum.

İyi günler hanımlar ben koltukaltı bölgeme ilk lazer epilasyon ile başladım 4 seansta bitti koltukaltım ama çok aşırı zayıf çıktığı için tüyler (bakınca gözükmüo çok dikkatli bakınca anlaşılıyor) gittiğim yer en son iğneli yapalım bitsin dedi 13 gün önce iğneli yaptırdım şimdi 2 gün sonra kontrole gidicem şöyle birşey oldu iğne batırılan yerlerden simsiyah kıl çıkmaya başladı sanki jiletle alınmış gibi yani bitmiş şey yeniden başladı sizce bu normal mi? sorucam ama doğru yanıt verirler mi bilmiorum boş boşuna uzamasın seanslar istiyorum az para deil yani

selam zeynet52 lazerde başarılı olmuş koltuk altı ama iğnelide maalesef başarılı olamamışlar iğnelide kıl köküne girilip tahrip edilmesi gerekiyor eğer edildiyse zaten o kılların daha zayıf çıkması gerek kılların alınırken alınışını hissettinmi yani tahrip edilmemiş gelmeyince çekilmiş olabilir öyle olunca işlem başarısız olur ve kıllar daha siyah çıkar doğru yanıt verirlermi bilemiyorum eğer iyi bir uzmansa nasıl çalıştığını anlatmalı ve doğru yanıtı vermeli yapılan işlem normal değil başarısız bir işlem bence iğneli epilasyonu bu işte daha uzman birine yaptırmanı tavsiye ederim tamamen kurtulman dileğiyle.

Canım ya yazdıklarını okuyunca ben yazmışım sandım..benimde aynı senin gibi oldu..4 kez gittim sonrasında azıcık ince tüyler vardı..İğneli ile devam edelim dediler..İğneden sonra kıllar koyu koyu çıkmaya başladı..4 kezde iğneli yaptırdım halen sonuç almış değilim...Tamam eskisi kadar sık değil çok kalın değil ama tüy gibide değiller nedir acaba bu durum:çok üzgünüm:

Canım ya yazdıklarını okuyunca ben yazmışım sandım..benimde aynı senin gibi oldu..4 kez gittim sonrasında azıcık ince tüyler vardı..İğneli ile devam edelim dediler..İğneden sonra kıllar koyu koyu çıkmaya başladı..4 kezde iğneli yaptırdım halen sonuç almış değilim...Tamam eskisi kadar sık değil çok kalın değil ama tüy gibide değiller nedir acaba bu durum:çok üzgünüm:

kıslar ben 6 seasn gitcem ondan snrada senede 1 yada iki kere temizlik olsun diye gitcem..özellikle yaza dogru giderim yaz boyunca temiz olur ben öyle planlıyorum..3.seasnım bitii şuanda 4 .seansa gitcemm yakından belliii sanırım 6 .seasna ayva tüyü gibi olurr..bakalımmm artıkk görmeden bişy diyemiyorum ama igneliye gitmeyi hiç düşünmüyorum..

arkadaşlar sordum kendilerine dedikleri şu kıllar tahrip olduğu için siyah çıkıomuş ne alaka ise ve çekerken canım fena yanıo anlatamam annemi çok anıyorum eyvahedigeldismile dedilerki ilk zamanlar çok sık çıkar sonra yavaş yavaş yok olur şimdi 3. seansa gidicem ama şu var kıllarım eskiden gözükmüodu lazerle şimdi kıllarım gözükmeye başladı anlamadım gitti ve dakikası 2 tl her seansta 40 - 50 tl gidio ve 2 haftada hemen çıkıo anlamadım gitti bu durumu çenemede gidiyorum ordada aynı simsiyah çıkıo yarın gidicem sorucam artık bu ne böle yaa anlamadım gitti lazerde çok memnundum şimdi ise bu durum ne böle anlamış deilim bilmiyorumkismile

laser epilasyona göre iğneli epilasyon çok daha kesin sonuç veriyor, her iki uygulamayı da yaptırmış biri olarak söylüyorum bunu ama sendeki durum için burdaki uzmanlarımızın söylediği şey geçerli sanırım, yani kıl kökü tahrip edilmeden kıl çekiliyor olabilir, eğer kıl çekilirken hissediyorsan sorunun kaynağı buradadır bence de. İğneli epilasyon uzmanını değiştirmek tamamen çözüm olacaktır diye düşünüyorum..turkbayragi

arkadaşlar sordum kendilerine dedikleri şu kıllar tahrip olduğu için siyah çıkıomuş ne alaka ise ve çekerken canım fena yanıo anlatamam annemi çok anıyorum eyvahedigeldismile dedilerki ilk zamanlar çok sık çıkar sonra yavaş yavaş yok olur şimdi 3. seansa gidicem ama şu var kıllarım eskiden gözükmüodu lazerle şimdi kıllarım gözükmeye başladı anlamadım gitti ve dakikası 2 tl her seansta 40 - 50 tl gidio ve 2 haftada hemen çıkıo anlamadım gitti bu durumu çenemede gidiyorum ordada aynı simsiyah çıkıo yarın gidicem sorucam artık bu ne böle yaa anlamadım gitti lazerde çok memnundum şimdi ise bu durum ne böle anlamış deilim bilmiyorumkismile

Anlattıklarınız hiç güven verici değil, söyledikleri de çok saçma yani kaç tane iğneli uzmanı tanıdım lazere de gitmişliğim var böyle bir şey duymadım. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum, bence farklı bir iğneli uzmanına başlayın ve kısa sürede bir an önce sonuç alın ki çoğu uzman dk'sını 1tl'den yapıyor bu işte bir iş var gibi geldi bana. Bu forumda insanların memnun olduğu uzmanlar mevcut onlara başvurabilirsiniz.

Back