• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorun var ama ne...

ahhayat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
11
1
16
Erzincan
dışarıdan bakıldığında hiç bir problemim yok sanırım aksine çoğu kişinin arzuladığı bir yaşantım da olabilir. maddi açıdan demiyorum kesinlikle. neyse halime sonsuz şükürler ediyorum bu sıralar ibadetlerimden de uzaklaştım onun verdiği bir rahatsızlık da var. yeni bir ilişkim var ama bunun tadını çıkarmak yerine saçma sapan ayrıntılara boğuluyorum. mutlu geçen bir günü bile ağlayarak bitirebiliyorum. ablamla sürekli kavga eder oldum. meraba nasılsın demekten ileri gitmeyen arkadaşlıklarım var. birşeylerle meşgul olmak istiyorum işim dışında ama nerden başlasam bu bunalım halimden nasıl kurtulsam bilemiyorum. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama bana yardımcı olacağını pek zannetmiyorum. of ne bileyim işte ben de bilmiyorum. içimi az da olsa dökmek istedim. sabırla okuyanlara teşekkürler

geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım arkadaşlarım evlenip gitti hep başka şehirlere. kalanlarla da samimi değilim. sıkıntı çekiyorum yalnızlıktan

yalnızlık zor tabi canım ama ben sanırım arkadaşlık kuramıyorum. ne kadar iyi niyetli saf duygular beslesem de herkese karşı bunu çok yansıtamıyorum heralde çok samimiyet kuramıyorum halbuki öyle dostluklara hep imrenmişimdir. sıkıntılı zamanlarımda dertleşçek bir insan arıyorum bazen ama yok. neden yok :(

dışarıdan bakıldığında hiç bir problemim yok sanırım aksine çoğu kişinin arzuladığı bir yaşantım da olabilir. maddi açıdan demiyorum kesinlikle. neyse halime sonsuz şükürler ediyorum bu sıralar ibadetlerimden de uzaklaştım onun verdiği bir rahatsızlık da var. yeni bir ilişkim var ama bunun tadını çıkarmak yerine saçma sapan ayrıntılara boğuluyorum. mutlu geçen bir günü bile ağlayarak bitirebiliyorum. ablamla sürekli kavga eder oldum. meraba nasılsın demekten ileri gitmeyen arkadaşlıklarım var. birşeylerle meşgul olmak istiyorum işim dışında ama nerden başlasam bu bunalım halimden nasıl kurtulsam bilemiyorum. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama bana yardımcı olacağını pek zannetmiyorum. of ne bileyim işte ben de bilmiyorum. içimi az da olsa dökmek istedim. sabırla okuyanlara teşekkürler

psikoloğun yardımcı olacağına inanmıyorum demişsin kafanda bu düşünce varken yardımcı olamaz canım, bence mutlaka git hem ne kaybedersinki.
kafanı meşgul edecek şeyler yap, uyumadan önce kitap oku tv izlerken örgü ör. boş zamanın oldukça dahada ayrıntılara takılırsın.

Canım kendın de dedıgın gıbı ıbadetsızlıkten oluyor bunlar.en azından ılıskın var,ben onu da ıstemıyorum.aslında soyle bı baslık acalım.ıbadetlerımızı vakıt vakıt kaydedelım.amac bırbırımızı ozendırmek olsun..

psikoloğun yardımcı olacağına inanmıyorum demişsin kafanda bu düşünce varken yardımcı olamaz canım, bence mutlaka git hem ne kaybedersinki.
kafanı meşgul edecek şeyler yap, uyumadan önce kitap oku tv izlerken örgü ör. boş zamanın oldukça dahada ayrıntılara takılırsın.

yani canım psikolog illaki iyi olacaktır ama kendi kendime bulunduğum sıkıntıdan kurtulmalıyım dışarıdan bir kişi bana ne yapabilr o açıdan demek istemiştim. kitap daha çok okumalıyım o açıdan da haklısın hakkımda hayırlısı inşallah :(

Imansizlik gönülde bır cehennem, amelsizlik ise bir gurbet,bir açlık ve yanlızlıktır.

Kac yasindasin?

kendine bir 'amaç' edinmelisin, aynı seylerı ben de hissediyordum, oturdum senelerce düsündümm nasıl bir hayat istiyorum diye. cevabımı buldum ve simdi o yolda ilerliyorum. tabiki iman önemli ama inanç ve kendini bilmek de bi o kadar önemli. herseyi imana bırakmak olmuyor. önce cabalayacaksın sonra Allah'a kanıtlayacaksın ne kdr istedigini neyi istedigini. sen kendin bilmezsen kim bilebilir kim yardım edebılır? psikolog da anlattıgın kadarını bılır herseyı anlatamazsın abartılar gizliler karısabılıo ister istemez. sen önce eksiğin ne oldgunu bir sor kendine simdiki hayatınla istedigin hayatı karsılastır zaten anlasılır hemen. tabi mucize beklememek lazım kosulların altında hayaller kurmalısın.. umarım anlatabılmısımdır. öpücükler...

Merhaba canım,bu yaşadıklarını az çok bütün bayanlar yaşar.
Dönem dönem bendede bu ruh hali oluyor,psikoloğa gitmek istemediğinden bahsetmişsin o zaman kendime uyguladığım bir kaç yöntemi sanada önereyim:
1-Sabah uyandığında kendine günaydın de ve bunu gülümseyerek yap.
2-Yüzünü yıkarken aynaya bak ve bu günün güzel bir gün olduğunu ve çok değerli olduğunu hatırla.
3-Olumsuz bir durumla karşılaştığında bunun mutlaka geçeceğini ve herşeyin hayırlısı olacağını düşün.
4-İçindeki boşluğu doldurmak için bi aktiviteye üye ol(spor,dans,kurslar...)
5-İçinde bulunduğun aileyi,ortamı tam bilemediğim için çok net şeyler yazamıyorum ama hangi durumda olursan ol öncelikle onu kabullen ve hoşuna gitmeyen şeyleri kavga etmeden değiştirmeye çalış,eminim herşeyin üstesinden geleceksin ve mutlu olacaksın.
EĞER BU HALİN DÜZELMİYORSA DAHA KALICI ETKİLERİ OLMAMASI İÇİN PSİKOLOĞA GİTMENİ TAVSİYE EDERİM CANIM.BİZ SENİ TANIMADIĞIMIZ İÇİN SÖYLEDİKLERİMİZİN ÇOĞU HAVADA KALABİLİR.

Back