- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi sert gizemli
-
Bekaretini otobüste engelli demirine çarparak kaybettiğini düşünenleri gördü bu gözler pes diyorum valla pesDaha komiği var ya :)
Biz sevgilimle ilişkiye girdik ama içime boşalmadı vajinama boşaldı o spermler koşarak içime girip hamile kalmış olabilir miyim :)))
He yavrum he
Arkadaşlara katılıyorum.Burda gelebilecek birşey yok Ben sorunu sordum eğer mantıklı cevaplar vermeyeceksiniz lütfen mantiksizsiz şeyler yazmayin
Hayır olmadı 21 gelecek adetim ama adet için hiçbir belirti yokArkadaşlara katılıyorum.
Sınırda çıkmış değeriniz. Zaten haftasonu geldi.Pazartesi gidin tekrar kan tahlili yaptırın.
Adetinizde gecikme oldu mu ki ?
Burda gelebilecek birşey yok Ben sorunu sordum eğer mantıklı cevaplar vermeyeceksiniz lütfen mantiksizsiz şeyler yazmayin
Sorudan mantık fışkırdığından biz tam şeedemedik pardon karşiiimBurda gelebilecek birşey yok Ben sorunu sordum eğer mantıklı cevaplar vermeyeceksiniz lütfen mantiksizsiz şeyler yazmayin
Sen gerizekalimisin okumanmi yok anladım da soruda ne var begenmiyosan yazma kardeşimI7
Sorudan mantık fışkırdığından biz tam şeedemedik pardon karşiiim
Ya sen ne üslupsuz hadsiz bir kadınsın şu cümlene bak terbiye yoksunu seni.Sen gerizekalimisin okumanmi yok anladım da soruda ne var begenmiyosan yazma kardeşim
İnşallah bize de nasip olsun diyim o zaman.. bu ay bende de bi değişiklik var.. malum ilişkiden sonra kasıklarımda adet sancısından daha şiddetli bi sancı vardı şimdi hem sancı hem batma var.. bi de altıma kaçırcak gibi hissediyorum ama iki gıdım ya geliyo ya gelmiyo.. adetime de daha 10 gün var.. hadi inşallah diyorum :)ben yazacaktım hatta darısı bana inşallah kısmını bile
Sen gibi canım benim uslubuma laf edene bakın pespayeYa sen ne üslupsuz hadsiz bir kadınsın şu cümlene bak terbiye yoksunu seni.Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?