• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorun var acil yardim

Gebe miyim

• Acil

OY: 7 70,0%
  • Acil

OY: 7 70,0%
  • Acil

OY: 6 60,0%
  • Acil

OY: 6 60,0%
  • Evet

OY: 3 30,0%
  • Hayir

OY: 5 50,0%

• Ankete Katılan
    10
Daha komiği var ya :)
Biz sevgilimle ilişkiye girdik ama içime boşalmadı vajinama boşaldı o spermler koşarak içime girip hamile kalmış olabilir miyim :)))
He yavrum he :KK14:
Bekaretini otobüste engelli demirine çarparak kaybettiğini düşünenleri gördü bu gözler pes diyorum valla pes:-))

Burda gelebilecek birşey yok Ben sorunu sordum eğer mantıklı cevaplar vermeyeceksiniz lütfen mantiksizsiz şeyler yazmayin

Burda gelebilecek birşey yok Ben sorunu sordum eğer mantıklı cevaplar vermeyeceksiniz lütfen mantiksizsiz şeyler yazmayin
Arkadaşlara katılıyorum.
Sınırda çıkmış değeriniz. Zaten haftasonu geldi.Pazartesi gidin tekrar kan tahlili yaptırın.
Adetinizde gecikme oldu mu ki ?

Mantıklı cevap mantıklı veri ile olur

O da bizde değil sizdeki hormonlarda var

Idrar testinde çıkmamış gidip kan testi yapmışsınız bu aşamada doktorlar çıkan sonucu da henüz gebelik var olarak kabul etmiyor

Yapabileceğimiz tek şey beklemek

Bu da başlıktaki acil ibaresi ile çelişiyor

Bu arada da stres o bebeğin gelmesini öteler

Tüp bebek annesiyim şu gün gel kan testi yapalım dediler ondan önce hiççççç test yapayım ayy var mıdır demek bile gelmedi

Başka şeylere odaklanınki kucağınız en kısa zamanda dolsun

Hamilemisiniz bilemeyiz ama siz ilk 4 sikla konunun ciddiyetini ortadan kaldirinca yorum yapanlarda ona uymuş bozulacak bisey yok.

Adet günü testi tekrarla.
Daha gününe varmış.
Doktor bile bir şey diyemez şu an bekle der. (Bana öyle demişti kimyasal gebelik yaşadığımda)

ben yazacaktım hatta darısı bana inşallah kısmını bile :kahve:
İnşallah bize de nasip olsun diyim o zaman.. bu ay bende de bi değişiklik var.. malum ilişkiden sonra kasıklarımda adet sancısından daha şiddetli bi sancı vardı şimdi hem sancı hem batma var.. bi de altıma kaçırcak gibi hissediyorum ama iki gıdım ya geliyo ya gelmiyo.. adetime de daha 10 gün var.. hadi inşallah diyorum :)

Kızlar kadın yeni üye yanlışlıkla şıklarda karışıklık yapmış olabilir..

Bi de uzun yıllardır bebek istiyodur olmuyodur bi hevesle olumlu şeyler duymak için yazmış olabilir çünkü değeri adet gününe 1 hafta olmasına rağmen iyi çıkmış.. hassas noktasıdır alay etmeyin

Back