• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorun var acil yardim

Gebe miyim

• Acil

OY: 7 70,0%
  • Acil

OY: 7 70,0%
  • Acil

OY: 6 60,0%
  • Acil

OY: 6 60,0%
  • Evet

OY: 3 30,0%
  • Hayir

OY: 5 50,0%

• Ankete Katılan
    10

sert gizemli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
18
2
1
26
Arkadaşlar ben çarşamba günü sağlık ocağına gittim idararda gebelik yaptırdım çıkmadı hastanenin aciline gittim kan testi yaptırdım 5 çıktı gitmenin sebebi sol kasigimda batma üzerine egilemiyodum gebelik varmi bilmiyorum kimisi vardır da belli olmuyordur diyor midem sürekli bulantı içersinde yemek felan yiyemiyorum gebelik belirtisi olmadan gebeligi olanlar varmi ve sizce gebe olabilirmiyim

Belirti yaşıyosunuz zaten.. geç döllenme olduysa değer sınırda çıkmış olabilir.. 2 gün son tekrar yaptırın kan testini.. gebelik hormonu 2 günde bir 2 katına çıkar.. eğer 5ten yüksekse hayırlı olsun gebesiniz :) darısı bana inşallah

Belirti yaşıyosunuz zaten.. geç döllenme olduysa değer sınırda çıkmış olabilir.. 2 gün son tekrar yaptırın kan testini.. gebelik hormonu 2 günde bir 2 katına çıkar.. eğer 5ten yüksekse hayırlı olsun gebesiniz :) darısı bana inşallah
ben yazacaktım hatta darısı bana inşallah kısmını bile :kahve:

Yukarıdaki anketi çözemedim. Acil...acil..acil..nedir?
Test yaptırmissiniz çıkmamış..bekleyin iki gün daha bidaha yapın. Biz testten daha mı iyi bileceğiz?
Ben zaten bu hamile miyim ve ya bebeğim kız mı erkek mi konularını hiç anlamıyorum :işsiz:

Aynen bende..nasıl bir mantıkla böyle birşey sorulur bilmiyorum.
Ha birde bakiremiyim diye soranlar oluyor..oda tuhaf:işsiz:
Daha komiği var ya :)
Biz sevgilimle ilişkiye girdik ama içime boşalmadı vajinama boşaldı o spermler koşarak içime girip hamile kalmış olabilir miyim :)))
He yavrum he :KK14:

Back