Belki de süpriz yapıcaktır. En iyisi hazırlıkları cumaya yetişecek gibi yapın siz. Cumadan gelirse sevinsin, gelmezse de sonraki gün evde olacağını bilirsiniz.
cvb için tşk ederim,haklısın cuma günü hazırlıkları yaparım,şayet kafama takıldı hafta sonu demesi ben hala ordayım
anneside başka şehirde kızının yanına gitti normalde aynı şehirde oturuyoruz ilk onun yanına gidermi diye içim içimede sığmıyor acıkcası
,genede günahını almayım ,eşim önce annesinin yanına gidip onuda alıp dönebilir diye düşünüyorum ,çünkü kv geçici olarak kızının yanına gitti,buda aklıma geliyor ,yada bana süprız yapıcak yada gercekten cumartesı çıkacak,püfff gece gece kafam karıştı,yarın telde eşimin ağzını arayacağım sen cuma günü çıkacakmışsın ben öğrendim diyeceğim,vereceği cevaba görede anlarım zaten,eşime sormak yerine direk cezaevini arayıp sorsam mı,yarında pazar kapalıdır çok meraklandım..
eğer ilk anasının yanına giderse çok bozulurum,hatta evi bile terkederim,kv ile görüşmüyorum hiç aram yok,eşimde böyle bir aptallık yapar mı bilemiyorum artık aylardır görüşmüyoruz:18: