Maske Tarifleri Bir sorum var :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Harikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
43
0
kızlar ben 1-2 gündür her gece yoğurt maskesi yapıyorum bioderde kullanıyorm yatmadan önce yoğurt maskesini yapıp bioder kremini sürüp yatıyorum ama bioderin etkili olması için gözeneklerin açık olması gerekmiş acaba yoğurt maskesini yaptığımda bi sorun olurmu

yoğurt maskesini bilmiyorum ama kil maskesi siyah nokta ve gözeneklere iyi geliyo diye biliyorum..cildi pürüzsüzleştirdiğini okudum..bi kaç haftadır uyguluyorum ben..yoğurt maskesi gözeneklerimi sıkılaştırıyo canım? bi sorun olacağını sanmıyorum ben ama..sonuçta doğal bi maske yapıyosun içinde kullanacağın ürünle etkileşime girebilecek bi kimyasal yok..benm fikrim tabikia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…