Burada cozulecek seyler degil bence :)sorun nedir? yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada cozulecek seyler degil bence :)sorun nedir? yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz bence :)
Terapistemı gıttınızKizlar psikologa gittimde hic yorum yapmadi dinledi sadece normal mi bu durum hep boyle mi olur?
Tabi ki normal ama ben ilk defa gitmedim ki.Yani soru bile sormadı ben soru sordum geçiştirdi ikinci defa gelirsen felan dedi.Ilk gidisiniz ise normal değil mi? Sizi tanımaya çalışıyor, sıkıntınızı dinliyor. Asıl bir şey dese belki ters teper. Bir ölçüp biciyordur diyorum. Benim gittiğimde ilk seferde dinlemişti hep. Tabii sorular sormuştu. Bir de psikiyatriste gitmiştim. O da kendini anlatmıştı baya. Ki onlar çok süre de vermez mesela. Ama baya kalmıştım. Herhalde hep ben mi dinleyeceğim biraz da onlar dinlesin zamanı gelmişti adamın. O da bana denk geldi:))) yüksek lisans zamanı yaptığı sunumdan, yerine kadar bahsetmişti.
Ilk defa gittiğiniz psikolog değil mi bu? 2. Sefer gelirsen demiş çünkü.Tabi ki normal ama ben ilk defa gitmedim ki.Yani soru bile sormadı ben soru sordum geçiştirdi ikinci defa gelirsen felan dedi.
Evet bu örnek verdiğim ilk gittiğimIlk defa gittiğiniz psikolog değil mi bu? 2. Sefer gelirsen demiş çünkü.