Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kiNutku tutulmuştur.
Bizim de arada tutuluyo ya öyle olmuştur belki.Niye ki
Hep mi boyle peki. Iyi geliyor mu sana?benimki de bazen sadece dinliyor, ben bayaaaa konusuyorum hatta bazen iki seans ust uste dinliyor, sonraki seansta hala gecen sefer konustugumuzda hissettigin gibi mi hissediyorsun diyor, ben sakinlesmis oluyorum coktan. o an o yorum yapsa bile beynime bir sey girmez cunku buyuk ihtimalle.
bence tek seansa bakip hemen karar vermeyin biraz devam edin.
sorun nedir? yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz bence :)Kizlar psikologa gittimde hic yorum yapmadi dinledi sadece normal mi bu durum hep boyle mi olur?
Sıkıntı dinlemekten kafasi donmusKizlar psikologa gittimde hic yorum yapmadi dinledi sadece normal mi bu durum hep boyle mi olur?
ben yillardir gidiyorum yaklasik 10 yildir ayni kisiyle devam ediyorum ve tabi ki iyi geliyor. gelmese birakirdim. her seans boyle degil tabi ki. ama dedigim gibi tek seansta anlayabileceginiz bir sey degil bence, devam edin derim ben.Hep mi boyle peki. Iyi geliyor mu sana?
Ahah psikolog olmasaymis o zamanSıkıntı dinlemekten kafasi donmus
İlk defa gittiyseniz normal ama hiç mi soru sormadı ?Kizlar psikologa gittimde hic yorum yapmadi dinledi sadece normal mi bu durum hep boyle mi olur?
Psikiyatristler az dinliyor zaten. Psikolog olarak bende daha onceden iki tane gittim. Ikiside iyiydi konusup yorum yapiyorsu. Bu sadece dinledi bakalim sonrasinda ne olacak boyle devam ederse birakirim sanirim.ben dara düştükçe bu yaşıma kadar psikolog psikiyatrist 7 tane gitmişimdir. psikiyatristler çok hızlı ilaç yazdılar hep. az dinledi. ben beyin kimyasallarını bozduğuna dair okuduğum makaleler nedeniyle ilaçla tedaviye inanmıyorum, geçici buluyorum ve karşıyım(çok ciddi durumlar hariç) sadece son 2 yıldır gittiğim iki tane psikoloğu çok beğendim(biri çift terapisti idi) çözümcül yaklaşıp, psikoloji alanında kullanılan bilimsel yöntemleri uyguladılar. yani iki arkadaş gibi derdimi dinlemedi ve profesyonellikleri ile beni güvende ve sorunumu çözeceğine dair inanç duymamı sağladılar. bilen birine geldiğim hissi ile çok severek gittim bu kişilere. ve bana çok farklı pencereler sundular. alıştırmalar verdiler. bazen ödevler verdiler bazı düşünce tarzımı değiştirmek için. ikisi de temelde sorunun kaynağını tespit etmek ve sorunu bitirmek ile ilgilendi.
diğer 5 tanesinden çıkarken sizin gibi acaba iyi mi ettim, böyle mi yürüyor bu işler diye soru işaretleri ile çıktım. ve hiç fayda göremediğim için zamanla bıraktım. sizi dinlemesi ile iş bitmiyor bence. bir dost gbi dinlemek değil psikologluk. iyisine denk geldiğimde anladım bunu. senin beyninde kıvılcımlar çakacak biri olmalı. bence psikoloji bilimini uygulayan mesleğinde idealist kişilere gidin.
her kasabın eti yenmez, her kuaförde saç kesilmez, her doktor hastayı iyi etmez, her psikolog da böyle bişi. iyisini arayın ve bulun.
Hmmm olabilir. Soru sordu.İlk defa gittiyseniz normal ama hiç mi soru sormadı ?
Biraz sizi tanıdıktan sonra yorum yapmaya başlayacaktır diye düşünüyorum..