Bir sorum var yardımcı olabilir misiniz lütfen

Jklmnoprs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
11
4
1
30
Bir sorum var yardımcı olabilir misiniz lütfen.bekar birim ama erkek arkadasımla cinsel iliski yasadım ve bende sanırım mantar oluştu.doktora gitmeye korkuyorum bekar oldugum icin kızlık bozulması anlaşılır ve duyuljrmu dıye yoksa gizlimi kalır merak edıyorum 22 yaşındayım.

Son düzenleme:
Bekar biriyim ama erkek arkadasımla cinsel ilişki yasadık ve bende sanırım mantar oluştu. Doktora gitmeye korkuyorum bekar oldugum icin kızlık bozulması anlaşılır ve duyulurmu dıye merak edıyorum yoksa gizlimi kalır

Bekar biriyim ama erkek arkadasımla cinsel ilişki yasadık ve bende sanırım mantar oluştu. Doktora gitmeye korkuyorum bekar oldugum icin kızlık bozulması anlaşılır ve duyulurmu dıye merak edıyorum yoksa gizlimi kalır
Erkek arkadaşınla yaşadığın cinsel ilişki doktor muaynesi ile anlaşılır ama doktora gitmeye bence korkma çünkü senin doktorunla paylaştıklarını sen ve doktorundan başka kimse bilemez sen söylemedikçe

Sadece doktor olmuyor asıstanıda oluyor ve ben cok utanıyorum boyle bısey oldugu ıcın ve kapalıyım ayrıbbir cekıngenlık oluyor durumu nasıl ızah edecegımı bıle bılemıyorum.: (((

Sadece doktor olmuyor asıstanıda oluyor ve ben cok utanıyorum boyle bısey oldugu ıcın ve kapalıyım ayrıbbir cekıngenlık oluyor durumu nasıl ızah edecegımı bıle bılemıyorum.: (((
Yasin rejitse dr senin medeni halini sormaz merak etme

Emin misin mantar olduğuna ?asistan olsun ne alacak utanma kapalisyan da önyargılı olurlar diyorsan saçını aç ya da Peruk tak sonuçta ilaç kullanmak gerekecek mantarlar bunu da Dr muayene etmeden anlayamaz.

Ilıskı durımundada kan gelmedı neden oldğunu merak edıyorum mantar ıcın gttom resıtım ama genede sordu bekarmısın dıye muayene oldum. BN iliski durumunda nden kan gelmedgınıde ogrenmk ıstıyorum bunun ıcın napmalıyım pekı

bayağı bir çekingenmişsin kapalı olarak vay vay vayyy
ramazanda mübarek ayda gayrimeşru bir ilişki hem de kapalısın kapalı ol ya da olma bu tür ilişkiler böyle işte...
bozuldu mu bozulmadı mı? yapmayın o zaman şeytan mı dürttü ? ki dürtmüş ama ramazanda bağlıdırlar ah şu nefis dimii

Ya bozulsa ne bozulmasa ne doktor sana kim bozdu mu diycek bir kwre iliskiyi doktor bilemez ki hemde

Bakire olmadigin anlasilir tabi kontrolde ama doktora ne hem kapalisin hem bekar hem bakire degilsin diye hesap soracak degil bundan sonrasi sizin vicdaninizin muhasebesi artik

Kafanızdaki soru işaretlerini kafanızdan geçtiği gibi doktora sorun sizi kimsenin yargılamaya hakkı yok. Ruhsal ve bedensel olarak yaşadığınız cinsellikten pişmanlık duyup duymamanız önemli olan kapalı yada açık fark etmez. Namus sadece iki bacak arasından ibaret değildir.
Bence doktora tekrar gidin ve eğer merak ettiğiniz kızlık zarınızın zarar görüp görmediğini öğrenmekse direk sorun

Yazan herkese tesekkur edıyorum haklı ve haksız olanda var kesinlikle namus ıkı bacak arsında degıl sadece yada basortude degıl kımın ne yasadgını hayatının nasıl ewrelerden gectıgını kımse bilemez

Back