• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum vaaaarrrr hanımlarrr:)

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim ve pco var eylülde doktora gittim ve doktor insülin direncin var onun için glifor verdi ve adetlerini düzenler bebek,sahibi olma şansını artırır dedi şimdi ben bu ilacı eylülden beri içiyorum ay kontrole gitcem ekim ayında kendiliğinden adetim geldi ki başka ilaç da kullanmadım ve ben bu zamana kadar söktürücü yada düzenleyici ilaç olmadan adeti zor olan birisiyim muhtemel glifor düzenledi dedim ekimin 7sinde adetim kendiliğinden sökülerek gelmeye başladı ve adetim geldi şuanda ise henüz bir belirti yok ve,ilacı aksatmadan hocanın dediği cin sabah akşam,içiyorum ama herhangibir adete dair belirti yok hamile olma ihtimalim yok daha test yapmadım, yapacağım ama hamilelik belirtin yok sadece akıntım var beyaz yani hamileliğin negatif çıkar ise acaba kendiliğimden bu ayda adetim gelir mi? ya gelmezse? bunun için sizlerle,paylaşmak istiyorum

bız adetının gelıp gelmeyecegını bılemeyız ama bı test yap dktra da gıt bence

Canım bende pkoluyum glifor benim de adetimi düzenledi hatta ikinci ay kullanımda hamile kaldım şükür sen test yap inşallah vardır

M mely15 Allah razı olsun inşallah öyledir ama belirtin yok gebeliğe dair hani birkaç gün daha geçsin yapacağım test ama negatif çıkar ise acaba geçen ayki gibi kendiliğnden keşke adetim keşke gelse onu düşünüyorum çok fazla kafaya takmak,da,istemiyorum

M mely15 Allah razı olsun inşallah öyledir ama belirtin yok gebeliğe dair hani birkaç gün daha geçsin yapacağım test ama negatif çıkar ise acaba geçen ayki gibi kendiliğnden keşke adetim keşke gelse onu düşünüyorum çok fazla kafaya takmak,da,istemiyorum
Takma canım olAçağı varsa olur belirti olması şart değil günün geçince yaparsın testi yoksa doktorun la gorusursun

Safistd Safistd aynen zaten perşembe gibi test yapcam negatif çıksada çıkmasa da bu cuma doktora gitcem kan vercem de keşke,geçen ay gibi kendiliğinden gelse ya,çünkü hoca,bu ilacı içtikçe düzelir adetin ve bebek,şansın da,daha yüksek,olur dedi,eşimede bakıldı bir,sorunu yok ve tüplerimede bakıldı ikisi,açık

M mely15 aynen sonuç negatif çıksada çıkmasads bu cuma,gitcem de bakalım inşallah iki iyilikten birisi:) ya inşallah hamişimdir sizin gibi değilsem de inşallah,adetim kendiliğinden gelir ya

M mely15 ya geçen ay ne güzel kendiliğinden geldi ve başka ilaç içmedim ve geçen ay gliforu dikkatli,kullanmadım baktı adetim geliyor dedim bu ilacı daha,dikkatli içeyim hani en azından adetim düzelir hamile kalamasam bile dedim bu ay,daha titiz içtim

Ya canımm Allah rez zamanda hayırla versın ınsallah ıstune cok kafa yrma kendıne dıkkat et ılaclarını duzenlı al dua et vaktı zamanı gelınce olur

Safistd Safistd Allah razı olsun aynen sadece çok kafaya takmak istemiyorum ama ya geçen ay ne güzel kendiliğinden geldi ve başka ilaç içmedim ve geçen ay gliforu dikkatli,kullanmadım baktı adetim geliyor dedim bu ilacı daha,dikkatli içeyim hani en azından adetim düzelir hamile kalamasam bile dedim bu ay,daha titiz içtim tek sıkıntım o

belkıde hamılesındır ama cok da umutlanma. bırde sunu sylemek ıstıyrum snucta ılac ıcıyrsun ıllakı her ay duzenlı adet getrecek dıye bı kaıde yok sıhırlı degnek degıl kı canım keske ıctıgımız her ılac her zaman ıse yarasa :(

Back