• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum sorunum var

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
Hastayım kızlar midem çok yanıyo akşamdan beri bir şey yemedim ve bi ishal bi kabızım yarın için doktora gidip ilaç yazdırmam lazım ama çalışıyorum rapor almam gerek ama doktorlar bu ara nedense hiç rapor vermiyormuş ama dinlenmem lazım ilaçlarım da bitti hasta hasta işe mi gitmeliyim napıcam bi haftadır öyle gidiyorum

Rapora ihtiyacınız varsa doktor yazar yoksa yazmaz. Nasıl olsa yazmaz deyip gitmezseniz hiç rapor alma ihtimaliniz yok.

Bir hafta surduyse ciddi olabilir. Bir gorun bence doktora. Rapor vermese de teshis koyar ne yapacagini bilirsin. Virus ise etrafindakilere de bulasabilir. Onlem almakta fayda var.

Bir hafta surduyse ciddi olabilir. Bir gorun bence doktora. Rapor vermese de teshis koyar ne yapacagini bilirsin. Virus ise etrafindakilere de bulasabilir. Onlem almakta fayda var.
. Virüs değildir de ağrısından bıktım yarın iş te var o gün için rapor alamazsam nasıl olur bilmiyorum doktorda olduğumun kanıtı olarak almak zorundayım

Bence olduğundan daha fazla zorlaştırma durumu.. çalışan kimse hasta olmuyor mu? Yarın doktora git, muayene ol, rapor al.

Bu kadar basit.

. Virüs değildir de ağrısından bıktım yarın iş te var o gün için rapor alamazsam nasıl olur bilmiyorum doktorda olduğumun kanıtı olarak almak zorundayım
Virus degilse daha tehlikeli degil mi canim? Ciddi bir tahribat olabilir. Bence doktora git, rapor vermese de muayene kagidi, sira numarasi falan bir seyler gosterirsin ya da recete. Anlattigin gibi bir durumun varsa da doktor rapor verir bence. En kotu ihtimalle sabah doktora gidip, ogleden sonra ise gidersin.

Ohal sonrası memura hangi kuruluşların rapor verdiğini bilmiyorum aile hekimine mi yoksa hastaneye mi gitmeliyim hastayım ama korkuyorum da işime olumsuz etkisi olur diye

Çok fazla stres mi yapıyorsun ?

Mide asiti artmış yada midende bakteri olabilir ıkiside çok kötü bende asit coktu annemde de bakteri vardı .
Asit için bana doktor mide ilacı vermişti sakinleştirir ayrıca bende stresten dolayı oluyordu ve düzgün yemek yiyemiyordum.
Eğer bakteri falan varsa tedavisi uzun ve diyet gerektiricektir bence çok fazla uzatmadan doktora git ne gerekiyorsa yap sorun ne öğren. Boşuna ağrı sızı çekme.
Geçmiş olsun :)

Ohal sonrası memura hangi kuruluşların rapor verdiğini bilmiyorum aile hekimine mi yoksa hastaneye mi gitmeliyim hastayım ama korkuyorum da işime olumsuz etkisi olur diye

Bazi doktorlar veriyor calistigin kurum sorun cikarmayacaksa. Sen hastaneye git eger tahlil falan gerekirse ve isin uzun surerse doktora durumu anlatirsin ne yapalim diye ya tek gun icin yazar ya da hastanede isin bitince donersin ise, sevk kagidi istersin bir kagit verirler yani orada olduguna dair. Sorun olmaz o kadardan.

Back
X