- Konu Sahibi YasminSevde
Hayirli aksamlar. Oncelikle nereye tam olarak yazacagimi anlamadim. Sayfa cok buyuk. Neyse ben yurtdisinda yasiyorum. 2 ay Once kurtaj oldum 8 haftalikti. Sebebini soylemediler genelde olur dediler. Beni o rh - kan grubum. Turkiyede dk gittim asi olmalisin dediler.biraz zamani gecmisti ama farketmez dediler. Vucud olarakta psikolojik olarakta zor atlattim. 2,5 yilldir evliyim. cocuk istiyordum. bu arada hic korunma olmadi. Turkiye de % at tekrar hamilelik icin bekle dedi dk. Ama yasimdan dolayi saglik sektorundeki bi arkadas bekleme dedi.Zaten uzun surede hamile kalmistim. Tekrar hamili kaldim. Soyle gelisti. Adetim gecikme uzereyken birden yogun bir kanamam oldu. once adet oluyorum zannettim . bir daha olmayinca bir iki gun bekledim. sonra test yaptim. pozitif cikti. Burdaki dk aradim. biraz bekle dedi. Bir hafta sonra cok fena agriyla birlikte kanamam oldu. ilkknce azdi sonraki aksam artti. Acile gittim cunku agridan duramiyordum. Hastaneye gonderdilet muayene kan tahlili falan erken düşùk olmus dediler. Ne diyecegim sasirdim tekrar sordum ikinci kez oluyor ne den diye. cevap ayni normal. 3 ksz deneydceksin demez mi. Agri kesici verdi gonderdi. Simdi hastaneden ciktigimdan beri sol tarafimda birseyler hissediyorum. hastaneden cikalj 2 gun oldu. ilk aksam soluma yatamadim agri ddgil bi bosluk gibi sannki kalp atisi gibi nasil tarif edilir bilmiyorum. damar atiyor gibi. tam kasigimkn sol tarafinda asagiya dogru. iltihap falan mi yoksa baska nirsey mi? Burda oyle arastirma diye birsey yok. haftaya kan icin tekrar gidecegim. Bi fikri olan var mi?